UPC partnerem konference FTTX fórum 2014
Autor: UPC ČR , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 12.05.2014
Konference je určena nejen pro poskytovatele internetových služeb, ale i pro větší firmy či každého, jenž má k této tématice odborně co říci. Vítáni jsou samozřejmě i posluchači, kteří se mohou rovněž zúčastnit diskuse s předními odborníky z oboru. Konference se uskuteční 29.5.2014


Na letošním již 7. ročníku tohoto setkání odborníků v oblasti vysokorychlostních datových přenosů budou prezentována a diskutována následující témata:

• Elastické CDN - jak mění pravidla a možnosti distribuce obsahu
• Od směrovačů až k CGNAT na platformě Juniper Networks
• Advanced Compression a snížení síťového přenosu v prostředí Data Guard
• Carrier Ethernet 2.0 certifikace sítě UPC od Metro Ethernet Forum (MEF)
• Detekce útoků a anomálií v prostředí ISP
• RADWARE: Efektivní DDoS štít a ochrana webových aplikací
• Ochrana proti DDoS jako služba, aneb jak se bránit DDoS, když už linky nestačí


„Jsme rádi, že můžeme opět podpořit FTTX fórum, které vnímáme jako užitečnou platformu k setkávání odborníků z oboru, ke sdílení informací a také k diskusi nad nastupujícími trendy“, řekl Martin Pochmon, vice prezident B2B. „Jsme rádi, že budeme moci za naší společnost prezentovat i certifikaci Ethernetu MEF , kterou nově nabízíme našim firemním zákazníkům“, dodal.

Konferenci bude moderovat Miloslav Sova, předseda sdružení Internetprovsechny.cz, detailní informace o konferenci je možné najít na adrese http://fttxforum.cz/


UPC Česká republika je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,36 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá přes 600 tisíc zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global.


Martin Pavlíček, Ředitel korporátní komunikace

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20360/upc-partnerem-konference-fttx-forum-2014/