HBO GO nově i pro zákazníky O2 TV
Autor: HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 15.05.2014
Operátor O2 ve spolupráci s HBO Europe spouští online videotéku HBO GO, kterou mohou od 15. května 2014 využívat zákazníci, kteří mají předplacenou O2 TV a jsou zároveň předplatiteli HBO kanálů. HBO GO zároveň umožňuje sledování živého vysílání programu HBO. Službu HBO GO mohou HBO předplatitelé nyní vyzkoušet na 2 měsíce zdarma po registraci na stránkách www.hbogo.cz.


„Jsme rádi, že ve spolupráci s O2 můžeme zpřístupnit HBO GO i předplatitelům O2 TV. Navíc, díky tomu, že součástí služby bude nově i živé vysílání kanálu HBO, budou mít uživatelé HBO GO svůj oblíbený program, kdekoliv se budou nacházet,“ vysvětluje za HBO Europe s.r.o. Country Manager, Ivan Ševčík.

Zařazením služby HBO GO do balíčku KINO, který si předplatitelé O2 TV mohou pořídit za 252 Kč, se ještě více zatraktivní jeho obsah. Zákazník nyní v rámci tohoto balíčku získává TV kanály HBO, HBO2, HBO HD, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2 a přístup k videotéce HBO OD (přes set-top box) a nově také k HBO GO (prostřednictvím PC, tabletu, smartphonu anebo SmartTV).

Mezi hlavní benefity služby HBO GO patří neomezený přístup k filmovým novinkám hollywoodských studií a především ke kompletní originální produkci HBO. Premiérové díly seriálů jsou na HBO GO dostupné ihned po jejich odvysílání v USA s kvalitními českými titulky a v HD kvalitě.

Velkým lákadlem, proč HBO GO vyzkoušet, může být 4. řada celosvětově populárního seriálu Hra o trůny z produkce HBO, který doposud překonal veškeré divácké rekordy a získal mnoho prestižních ocenění za televizní tvorbu.


Markéta Táborská, Marketing Coordinator, www.hbo.cz, www.hbogo.cz

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20376/hbo-go-nove-i-pro-zakazniky-o2-tv/