Tipy na víkend 31. 5. - 1. 6. 2014
Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 30.05.2014

Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.



FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk


23.00 | 30. května - Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

Přestěhovat se do vytouženého domu nemusí vždy proběhnout podle přání. Mladí lidé se nastěhují do starého domu v Georgii. Zanedlouho zjistí, že v domě nebydlí sami. Dům skrývá strašné tajemství, nepopsatelné zlo, které nikoho nesnese v blízkosti a neváhá přítomné zničit. Horor v pravém slova smyslu...

Huanting in Connecticur 2: Ghosts of Georgia
USA | horor | délka 100' | rok 2013
video: http://youtu.be/PFhpJq9ysXY
režie: Tom Elkins
hrají: Chad Michael Murray, Katee Sackhoff, Emily Alyn Lind, Abigail Spencer, Cicely Tyson


19.45 | 31. května - Duše jako kaviár

Na pohřbu svého otce, kterého se zúčastní jeho mnohé milenky, se Jana a Anna dozví o existenci nevlastního bratra Vladimíra. Anna, touží být krásnější a dokonalejší, čeká na svou první lásku. Sestra Jana je zatím na pokraji nervového zhroucení ve snaze udržet své manželství se záletnickým mužem. Nově objevený bratr Vladimír hledá sám sebe. Mozaika osudů, do níž zapadá také příběh matky obou sester, se skládá kousek po kousku a divákům je předkládána s přesným množstvím nadsázky a humoru...

Duše jako kaviár
Česko | komedie | délka 99' | rok 2004
video na: http://youtu.be/PFhpJq9ysXY
režie. Milan Cieslar
hrají. Tatiana Vilhelmová, Karolína Kaiserová, Jan Budař, Vilma Cibulková, Alice Bendová, Ondřej Vetchý


21.40 | 31. května – Postradatelní

Super akční film v režii Sylvestra Stallone, který také hraje hlavní postavu. Ani chvilka nudy, totální napětí až do konečného rozuzlení. Skupina profesionálních zabijáků dorazí na ostrov Vilena s úkolem zlikvidovat nebezpečného diktátora. Akce se začíná komplikovat. Kolem nich probíhá něco nekalého a někdo ničí všechny jejich plány. Protivník i vnitřní nepřítel se snaží rozložit soudržnost a kamarádství. Když je obětována místní spojka Sandra, vedoucí skupiny se rozhodne manipulacím vzdorovat a vrátí se do Vileny, aby osvobodili rukojmí, dokončili svou práci a také zachránili svou integritu... Postradatelní jsou totiž muži, kteří mohou být obětováni ve prospěch vojenské operace...

The Expendables
USA | akční film | délka 103' | rok 2010
video na: https://www.youtube.com/watch?v=dCmXv8vjcEQ
režie: Sylvester Stallone
hrají: Eric Roberts , Sylvester Stallone , Jet Li , Dolph Lundgren , John Statham



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

10:00 | 31. května – Želvy Ninja

19.40 | 1. června - The Haunted Hathaways



Comedy Central Extra

14:55 | 31. května – The Daily Show Global Edition

Zbrusu nový a exkluzivní pořad.na Comedy Central Extra Připojte se k Jonu Stewartovi a jeho týmu, protože se s humorem sobě vlastním vrhá na zpravodajství a publicistiku z celého světa.



English Club TV

více na www.english-clubtv.cz

14:00 | 31. května – Láska přes Internet

Dva zcela odlišní lidé (Hanks, Ryanová), majitelé konkurenčních knihkupectví, si prostřednictvím e-mailu začnou nevědomky vyměňovat zamilované zprávy. Když pak dojde na lásku a na první setkání, zjišťují oba, že ten druhý je vlastně ten, se kterým se vídají a vzájemně urážejí téměř každý den při konkurenčním boji.

Komedie / Romantický
USA, 1998, 115 min


18:20 | 31. května – Jak ukrást nevěstu

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě.

Komedie / Romantický
USA / Velká Británie, 2008, 97 min


18:30 | 1. června – Láska s výstrahou

Milionář George Wade (HUGH GRANT) potřebuje nového šéfa svých právních poradců. George je charismatický spolumajitel prosperující newyorské firmy podnikající v nemovitostech. Je dokonalým reprezentantem firmy, obdařen nejen okouzlujícím zevnějškem, ale i dokonalým smyslem pro společenský styl. George má pouze jedinou chybu. Pokaždé najme právničku jejíž půvaby vyvažují její profesní neschopnost, vyspí se s ní a... A pak neprotestuje, když objekt jeho vášně udělá velmi záhy nějakou tu pracovní botu, načež je vyhozen Georgovým bratrem Howardem (DAVID HAIG). Skutečným mozkem firmy. Jednoho dne však Howardovi dojde trpělivost. Rozhodne se právníka najmout sám. Určitě však nepůjde o křehkou nymfu pohybující se lépe ve světě Georgeova sametového ložního prádla než v houštinách paragrafů. George kontruje odvážnou volbou. Jeho typ se jmenuje Lucy Kelsonová (SANDRA BULLOCKOVÁ). Půvabná právnička, mezi jejíž přednosti patří mimo jiné také nevídané IQ. Lucy nejprve Georgovu pracovní nabídku odmítne. Pak si ale uvědomí, že zaměstnání u něj by jí umožnilo zvrátit rozhodnutí výrazně poškodit čtvrť, ve které Lucy bydlí. George nejen, že jí to slíbí, ale ještě dá k dispozici fond zaměřený na charitativní účely. Lucy tedy po jistém váhání jeho nabídku přijme. Neuplyne příliš dlouhá doba a Lucy je u konce s dechem. Nejde ani tak o pracovní zatížení, jako spíš o Georgovu neschopnost obejít se bez její rady v osobním životě. Kravatou počínaje, přes tenisový úder na kurtu až po průběh jeho rozvodového řízení. Oba se domluví, že takhle to dál nejde, Lucy je propuštěna a místo ní nastoupí náhradnice - vypočítavá právnička June Carterová (ALICIA WITTOVÁ). A jejím jediným cílem je ovládnout Georgův život ať to stojí co to stojí. Teď teprve si Lucy a George uvědomí, že mezi nimi dvěma je něco víc než jen expracovní vztah. Není však už pozdě říci si navzájem "miluji tě?"

Komedie / Romantický
USA / Austrálie, 2002, 97 min


Pro satCentrum připravil Axocom, 30. 5. 2014

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20437/tipy-na-vikend-31-5-1-6-2014/