Partička: Polonahý Sokol nadchl fanynky
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 09.06.2014
V pondělí nás čeká další Partička, v níž bude mimo jiné redaktor Igor dělat INTERVIEW s rozpolceným sportovcem v podání Michala a Ondřeje. A Ondřej se postará nejen o kopec legrace, ale na své si přijdou i jeho fanynky, jelikož se ocitne jen v trenkách. Ale víc neprozradíme, to musíte vidět již DNES, v PONDĚLÍ 9. června ve 22.40 na Primě!


Publikum hned na úvod bouřlivě vyzve Michala, ať si prohodí role s moderátorem. Ve hře REKLAMACE si tak zahraje i Dano Dangl, a vy se přesvědčíte, že reklamovat se dá cokoli. A důvod? Výrobek straší!

Poté bude následovat BRECHTOVO DIVADLO založené na principu, že postava předříkává děj svému hereckému protějšku. A jelikož jsou naši hoši pěkně škodolibí, budou si dělat naschvály. Richard se ocitne u zubaře, a rozhodně se o něj budete bát.

Poté bude redaktor Igor dělat INTERVIEW s rozpolceným sportovcem v podání Michala a Ondřeje.

Následovat bude hra ZOPAKUJ TO, kde se představí kompletní čtveřice rozdělená do dvou dvojic. Přesvědčíte se, že od výslechu svědka detektivem se dá dostat i k prodeji erotických pomůcek.

POSLEDNÍ PÍSMENO je předposlední scénkou, kde se opět objeví všichni čtyři komici. Vrátíme se do lékařského prostředí a u doktora před operací. Krásnými oslími můstky zde odkazují k předchozím scénkám.

Vyvrcholíme žánrem OPERA z ponorky. Ano, opravdu se jedná o operní zpěv 10 000 mil pod mořem! Pánové opět nezklamou.

Ale víc neprozradíme, to musíte vidět již DNES, v PONDĚLÍ 9. června ve 22.40 na Primě!


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20472/particka-polonahy-sokol-nadchl-fanynky/