Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 18:42:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Letní schéma skupiny Nova ve znamení českých filmů a seriálů

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 12.06.2014


Skupina Nova si pro své diváky připravila letní programové schéma ve znamení oblíbených a kultovních českých filmů a seriálů nejrůznějších žánrů. S premiérovými díly se představí letní vydání magazínu Televizních novin Víkendové prázdniny. Divácky oblíbené seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Doktoři z Počátků, denní seriál Ulice a pořady původní tvorby Víkend, Koření, Polední Televizní noviny a Rady ptáka loskutáka vstupují do tradiční prázdninové pauzy.


Nova

Letní večery budou na televizi Nova nabité českou tvorbou. Diváci ocení české pořady hned v šesti večerech celého týdne. Pondělí budou i nadále patřit pokračování druhé řady Kriminálky Anděl. Úterními a čtvrtečními večery budou od 10. července diváky provázet legendární Chalupáři. Středeční večery opanuje od 25. června kultovní Ozzák a sitcom Comeback. Krimiseriálu Expozitura patří páteční prime-time. Pro sobotní večery připravila televize Nova tradiční české filmy: Medvídek, Nestyda, Bobule, Signál, Dědictví aneb kurvahošigutntag, Doktor od jezera hrochů a další. Podvečery všedních dní budou od 30. června patřit rodinnému seriálu Pojišťovna štěstí.

Diváci a fanoušci zahraničních megafilmů si přijdou na své každý nedělní večer, kdy je pro diváky připraveno několik filmů různých žánrů. Jde například o filmové hity Jurský park 1 – 3, Muži v černém 1 – 2, Flynn Carsen 1 – 3. V průběhu léta odvysílá televize Nova také filmy Sex ve městě, Morganovi, Záložní plán a mnoho dalších.


Další stanice skupiny Nova:

Nova Cinema

Divácky stále oblíbenější filmová stanice Nova Cinema přinese svým divákům hned několik filmových hitů z domácí i zahraniční produkce. Nejvýraznějšími z nich jsou Vratné lahve, Rafťáci, Román pro ženy i Román pro muže, Ženy v pokušení. Ze zahraničních filmů odvysílá Nova Cinema filmy Sociální síť, Zachraňte Vojína Ryana, Přeber si to, Daredevil, Enigma, Lepší už to nebude, Návrat do Cold Mountain a mnoho dalších.


FANDA

Sportovní programová nabídka patří na FANDOVI divácky k jedné z nejoblíbenějších. O své oblíbené sportovní přenosy diváci nepřijdou ani v létě. Od 23. června startují přímé přenosy tenisového turnaje Wimbledon. Čtvrteční večery na FANDOVI budou od 12. června patřit Star Treku. Červencové sobotní večery budou po 22. hodině ve znamení akčních filmů s Dolphem Lundgrenem.


SMÍCHOV

Televize plná smíchu a zábavy pro celou rodinu si pro své diváky i v létě připravila bohatý výběr pořadů, kde si každý přijde na své. I přes letní prázdniny pokračuje od pondělí do čtvrtka večerní blok sitcomů v čele s premiérovou řadou sitcomu 2 $ocky III, nebudou chybět Přátelé, Dva a půl chlapa a Zlatá sedmdesátá. Soboty budou na SMÍCHOVĚ věnovány rodinným filmům (Klokan Jack, Opravdoví kamarádi, Soví houkání, Opičí agent, Pan chůva, Vysloužilí lvi a další). Neděle se ponese v duchu italských komedií ze života účetního Fantozziho (například Zrození pana účetního, Maléry pana účetního, Superúčetní, Pan účetní jde do důchodu). V rámci dětského pásma SMÍŠKOVÉ odvysílá SMÍCHOV pro své nejmenší diváky animované seriály Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví, Tučňáci z Madagaskaru, Flintstoneovi, Spongebob v kalhotách a Co nového, Scooby – Doo?


Telka

I v létě Telka odvysílá pořady zlatého fondu TV Nova, které diváci nikde jinde neuvidí. 13. a 14. července oslavíme společně s Karlem Gottem jeho narozeniny. Uvedeme dokument Fenomén Gott a zábavný pořad K. Gott a jeho hosté.Od 30. června přinese Telka každý všední podvečer druhou sérii formátu Čtyři svatby, při které budou diváci svědky jak tradičních, tak moderně pojatých svatebních slavností. I nadále pokračují zábavné show Ptákoviny, Politické harašení, GO-GO šou a další. Pondělní a středeční večery budou i nadále patřit českému seriálu Redakce, úterní a čtvrteční večery se ponesou v soutěžním duchu Chcete být milionářem. Od 11. července budou páteční večery patřit divácky oblíbeným Zlatým mřížím.


Nova Sport

Prémiový kanál Nova Sport bude i v letní sezoně přinášet ty nejlepší sportovní přenosy z celého světa.
Kromě již zmiňovaného Wimbledonu, který budou diváci moci sledovat nejen na FANDOVI, ale také na Nova Sport, odvysílá Nova Sport seriál závodů MotoGP, turnaje ATP a golfové PGA. Na své si přijdou i milovníci rychlých aut, a to v rámci připravovaných závodů Formule 1.


Internet:

VOYO

VOYO si pro své uživatele připravilo na léto několik filmových a seriálových novinek. Největší z nich bude červencové a srpnové nasazení filmů Kameňák 4 a Čtyřlístek ve službách krále.


Nova Plus

Webový portál Nova Plus nabídne i přes léto dávku divácky oblíbených seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice. Kromě odvysílaných dílů se diváci budou moci dvakrát týdně těšit na nejlepší díly uplynulé sezony. Nově bude vytvořena podsekce s bonusovými videi, ve které diváci naleznou vybrané reportáže z Televizních novin nebo z pořadu Volejte Novu. Největším letním překvapením bude prázdninový speciál, v rámci kterého odvysílá Nova Plus první a druhou sezónu oblíbeného seriálu Pojišťovna štěstí.


Anna Suchá, Corporate PR Manager, 12. 6. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/yu5TtG Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.06.2014 • Gestapo, zbraně a „pochoutky“ – smrtící mix na Prima ZOOM
09.06.2014 • Partička: Polonahý Sokol nadchl fanynky [ 2 ]
06.06.2014 • Tipy na víkend 7. 6. - 8. 6. 2014
31.05.2014 • Žhavý červen na Prima ZOOM ve 23. týdnu
30.05.2014 • Tipy na víkend 31. 5. - 1. 6. 2014
30.05.2014 • Volejte Novu v novém už tuto sobotu!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist