Aplikaci ČT sport zvolili uživatelé jako nejlepší v kategorii Média
Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 19.06.2014
Mobilní aplikace kanálu ČT sport, která umožňuje sledovat živé vysílání kanálu ČT sport a nabízí také neustále aktualizovaný přehled článků serveru www.ctsport.cz, se stala vítězem kategorie Média v soutěži o nejlepší mobilní aplikaci roku. Slovo v anketě dostali nejen odborníci a technologičtí nadšenci, ale také tisíce běžných uživatelů.


„Vítězství nás samozřejmě velmi těší, ale je pro nás zároveň velkým závazkem do budoucna. Úspěch aplikace je potvrzením skvělé práce týmu okolo kanálu ČT sport a portálu www.ctsport.cz,“ říká vedoucí Nových médií České televize Pavel Kohout a dodává: „Chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří se na projektu podílí, a pevně věřím, že si podobně dobře povedou i naše další aplikace a novinky, které pro diváky a čtenáře v rámci Nových médií chystáme.“

Vyhlášení již čtvrtého ročníku ankety o nejlepší mobilní aplikace pro tento rok proběhlo 18. června. Z nominační fáze postoupilo do finále celkem 164 finalistů, které odborná porota rozřadila do 11 sekcí. Během měsíc trvajícího finálového hlasování se do rozhodování zapojilo 12 393 uživatelů internetu a v kategorii Média zvolilo jako nejlepší právě aplikaci ČT sport.

Dosud zcela rekordní počet hlasujících tak vyjádřil podporu aplikaci, která umožňuje sledovat živé vysílání kanálu ČT sport a nabízí také neustále aktualizovaný přehled článků serveru www.ctsport.cz. Uživatelé tak mají neustále k dispozici nejčerstvější novinky ze světa sportu.


Alžběta Plívová, tisková mluvčí České televize

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20513/aplikaci-ct-sport-zvolili-uzivatele-jako-nejlepsi-v-kategorii-media/