Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 11:18:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

UPC rozširuje ponuku o sedem nových TV staníc

  Autor: UPC BROADBAND SLOVAKIA , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 30.06.2014


Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, najväčší káblový operátor na Slovensku, dnes rozšírila programovú ponuku digitálnej káblovej televízie o sedem nových TV staníc. Ide o štyri stanice vo vysokom rozlíšení - filmové programy HBO2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD a Cinemax2 HD – a ďalšie tri nové stanice: hudobnú FajnRock TV, futbalovú Spartak TV a motoristickú stanicu Sport5.


„Spoločnosť UPC neustále rozširuje a skvalitňuje ponuku programov pre svojich zákazníkov. Zaradením nových staníc spoločnosť UPC opätovne potvrdzuje svoje úsilie poskytovať žánrovo a rozmanitú a bohatú programovú ponuku, s prihliadnutím na požiadavky a predstavy zákazníkov. Zákazníci si môžu byť istí, že digitálna televízia UPC je najpohodlnejšou a najľahšou cestou, ako sa dostať k tej najzaujímavejšej televíznej ponuke v najvyššej technickej kvalite," uviedol generálny riaditeľ spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.


HBO2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD a Cinemax 2 HD

Vysielanie staníc HBO a Cinemax vo vysokom rozlíšení prináša ešte pôsobivejší zážitok zo sledovanie týchto filmových programov. Ponuka UPC DIGITAL po ich zaradení ponúka spolu až 24 staníc v špičkovej HD kvalite. Stanice HBO 2 HD a HBO Comedy HD sa stávajú súčasťou balíčkov „HBO HD“ (obsahujúci všetky HBO programy v štandardnom aj vysokom rozlíšení) a „Superfilm HD“ (ponúkajúci všetky HBO a Cinemax programy v oboch rozlíšeniach). Stanice Cinemax HD a Cinemax2 HD sa stávajú súčasťou balíčkov „Cinemax HD“ (obsahujúci všetky Cinemax programy v štandardnom aj vysokom rozlíšení) a „Superfilm HD .

Vysielanie stanice HBO si dnes večer (30. júna) môžu užiť všetci užívatelia UPC DIGITAL bez ohľadu na to, aký balíček tejto služby využívajú. Spoločnosť UPC v spolupráci s HBO sprístupní pre všetkých zákazníkov od 21:00 hod. vysielanie tejto stanice v štandardnom aj vysokom rozlíšení, počas ktorého si môžu pozrieť premiéru prvej epizódy nového seriálu „Pozostalí“, od tvorcov úspešného seriálového hitu „Lost“.


FajnRock TV, Spartak TV a Sport5

FajnRock TV, ako napovedá samotný názov, je rockovou hudobnou stanicou. Popri etablovaným skupinám a interpretom poskytuje priestor aj novým, začínajúcim skupinám, vrátane českých a slovenským. Spartak TV je športová stanica, ktorá sa vo svojom vysielaní venuje najmä futbalovému klubu Sportak Trnava. Naopak, Sport5 sa zameriava na auto-moto športy a ponúka priame prenosy z pretekov, magazíny, diskusné relácie, reportáže atď.


Digitálna káblová televízia UPC DIGITAL ponúka spolu až 150 programov všetkých žánrov, vrátane 24 staníc v HD kvalite. Okrem bohatej programovej ponuky a vysokej kvality obrazu a zvuku, diváci vysoko hodnotia najmä celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a ponúkajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie. Či už ide o možnosť nahrávať viac programov súčasne, pozastavenie programu a následný návrat k sledovaniu od okamihu zastavenia, prehľadný elektronický programový sprievodca na 7 dní vopred, možnosť nastavenia jazykovej verzie a celý rad ďalších. Každý zákazník UPC DIGITAL ako bonus získava ešte aj pripojenie klasickej káblovej televízie na všetky televízory v domácnosti.

Ďalšie informácie o službách UPC BROADBAND SLOVAKIA záujemcovia získajú na Infolinke 02 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na webe www.upc.sk, na profile UPC na Facebooku alebo na zákazníckych strediskách.


Jaroslav Kolár, hovorca UPC BROADBAND SLOVAKIA, 30. 6. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/v4VCFX Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.06.2014 • UPC představuje novinky ve své programové skladbě
05.06.2014 • UPC nabízí svým zákazníkům osobní kontakt
19.05.2014 • Spoločnosť UPC oslavuje 15. narodeniny!
16.05.2014 • Spoločnosť SATRO zaradila do programovej ponuky SATROdigital stanicu ID X z portfólia Discovery
08.05.2014 • Technická podpora UPC nově 24 hodin denně
05.05.2014 • UPC spouští telefonní aplikaci UPC Telefon

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist