Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 02:57:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Nový projekt filmového kanálu Film+ - Odskočte si z prázdnin na Film+, Návrat legendy

  Autor: AXOCOM , e-mail: info@filmplus.cz Přidané: 01.07.2014


S podtitulem, Návrat legendy, hlásí comeback na televizní obrazovky rodinný australský seriál, Skippy. Tato série detektivních mini příběhů, baví diváky celého světa více než 40. let a v Čechách se jeho hlavní představitel, klokan Skippy, stal legendou. Diváci Film+, uvidí všech 36 dílů tohoto kultovního seriálu každou sobotu a neděli, počínaje sobotou 5. 7. v čase od 12:05.


První prázdninový den je v programu Film+, vyhrazeno místo pro další legendu televizních obrazovek, psa Lassie. V tomto stejnojmenném koprodukčním snímku USA, VB, Francie a Irska z roku 2005, ztvárnil jednu z hlavních rolí držitel čestného Oscara za celoživotní dílo, Peter O´Toole. Dobrodružná a strastiplná cesta Lassie, začíná na Film+ v 18:50.

Nevšední roli přiřkli tvůrci filmu, Hačikó - příběh psa, držiteli Zlatého Globu, Richardu Gereovi. Ve filmu natočeném podle skutečného příběhu, ztvárnil Richard Gere univerzitního profesora, který se ujme opuštěného psa a brzy mezi nimi vznikne neuvěřitelné a silné pouto. Tento snímek je zařazen mezi nejoblíbenější snímky dle hodnocení americké filmové databáze Imdb.

Náročného filmového diváka jistě osloví nabídka filmů oceněných na mezinárodních festivalech i cenami kritiků: Ptáčata (17. 7.), vítěz festivalu v Palm Springs, Škola života (22. 7.), nominace na 3 americké Oscary, Charlieho malá tajemství (29. 7.), 2013 nominace na MTV Awards a vítěz ceny kritiků v Bostonu a Chicagu.

Film+ o prázdninách nezapomíná ani na milovníky fotbalu, kteří v současnosti slaví svůj svátek na mistrovství světa v Brazílii. Filmy, Holky fotbal nehrajou (8. 7. v 19:50) a Cesta za snem (10. 7. v 19:35) jsou snímky, které v mnohém připomínají nelehkou cestu současných ikon světového mužského a ženského fotbalu na výsluní slávy.

Odskočte si z prázdnin a užijte si pohodové večery ve společnosti filmového kanálu Film+ .Více informací o programu filmového kanálu Film+, naleznete na www.filmplus.cz.


Portfolio tematických kanálů společností AXOCOM:

FILM+ moderní filmový kanál, držitel prestižního ocenění Promax za TV design. Film+ vysílá: filmové hity napříč všemi žánry, festivalové filmy, exklusivní televizní premiéry české a slovenské produkce. www.filmplus.cz/sk

The Fishing and Hunting Channel - tematický kanál pro nadšence rybolovu a lovu., speciální reportáže rybářských a loveckých expertů, exklusivní televizní premiéry české a slovenské produkce. www.fishingandhunting.cz

Nickelodeon – celosvětově uznávaný multimediální televizní kanál pro děti a rodinu. Děti jsou na prvním místě a je jim také podřízeno vše. Více informací na www.nickelodeon.cz
Nickelodeon HD - poskytuje dětem a celým rodinám ten nejlepší možný požitek při chvílích strávených před televizní obrazovkou. Děti to chtějí také v HD…

Nick Jr. - zaměřen na předškolní děti. Nick Jr. je jako školka v televizi. Cílová skupina: dti 2 – 7 let.

English Club TV - Kombinace vzdělávacího a zábavného obsahu věnovaného výuce anglického jazyka pro všechny úrovně jazykových znalostí a věkových kategorií. Kanál English Club TV je dostupný i v HD kvalitě. www.english-clubtv.cz nebo facebook www.facebook.com/pages/English-Club-TV-Česko-a-Slovensko/
Comedy Central Extra – TV kanál s exkluzivním, kreativním a originálním obsahem pro ty, kteří se rádi baví a pro ty, kteří se nechají rádi „nakazit“ smíchem druhých.

MTV Europe - lifestyle TV, ovlivňující a odrážející současnou pop-kulturu prostřednictvím hudby, zábavy a sociálních aktivit. 500 hodin premiérového vysílání ročně.

MTV Dance - Hudební kanál specializovaný na taneční hudbu. Vysílání zahrnuje exkluzivní přímé přenosy, nejlepší mix od předních DJ´s v žánrech klasické taneční a populární hudby.

MTV Hits - Hudební kanál, který jde napříč všemi hudebními žánry. Přináší čerstvou směs současných i budoucích hitů včetně novinek v celosvětových hitparádách.

MTV Rocks - hudební kanál pro mladé se skutečnou vášní pro rockovou hudbu, která bije rychleji než jejich srdce.

VH1– Hudební kanál pro široké divácké spektrum. Přináší to nejlepší z dnešní hudby, zvuků a nejlepší hity z 60. let, 70, 80 až do 90 let. Je čas se znovu připojit k hudbě.

VH1 Classic – Hraje hity, které odolaly času a přináší nezapomenutelné hudební pohledy do sedmdesátých, osmdesátých a začátků let devadesátých. Videoklipy, které nestárnou.

MTV Live HD - Hudební kanál, který vysílá inovativní programový obsah. Přenáší živé koncerty hudebních velikánů a přenosy z věhlasných hudebních festivalů.

RTR Planeta –Státem vlastněná TV, vysílá kulturní magazíny, zprávy, filmy, seriály, soap opery, debaty na politická témata, dokumenty. 80% ruské produkce.

Russia 24 – Tématicky pokrývá : nejdůležitější zprávy z Ruska a mezinárodní události z ruské perspektivy, eseje, společnský život, kultura, objevy ve vesmíru. Více na ,www.facebook.com/russia24
společnost AXOCOM zastupuje široké portfolio maďarských TV kanálů v původním znění, pro trhy v ČR a SR.

RTL Klub, RTL II, COOL TV, Film+ HU, Film+2, Sorozat+, RTL +, Muzsika TV, Story4, Story5, Sport Klub, VIVA Hungary


AXOCOM, 1. 7. 2014




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/2rbGc2 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.07.2014 • FilmBox HD uvede na české obrazovky seriál Na vlámských polích
27.06.2014 • Tipy na víkend 28. 6. - 29. 6. 2014
20.06.2014 • Tipy na víkend 21. 6. - 22. 6. 2014
19.06.2014 • Správní muži pijí jen kolalokovu limonádu. Už padesát let
15.06.2014 • Prostřeno! Ujíždějí Plzeňáci na pivu?
14.06.2014 • Partička 16. června: Geňa ve slušivém latexu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist