Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:08:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Úspěšný nominační večer cen Emmy pro National Geographic Channel

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 17.07.2014


Placený kabelový a satelitní kanál National Geographic Channel získal 18 nominací na televizní cenu Emmy, což je nejvíce nominací v historii televizního kanálu. Celkem 12 nominací obdržela dokumentární série Kosmos – časoprostorová odysea. Výkonná producentka, scenáristka a režisérka Ann Druyanová, producent Seth MacFarlane (Griffinovi, Méďa) a proslulý astrofyzik Dr. Neil deGrasse Tyson jako moderátor jsou podepsáni pod pořadem, který dosáhl historicky nejvyšší sledovanosti na NGC – 135 milionů diváků po celém světě a nyní získal i velký počet nominací na cenu Emmy, což vypovídá o jeho kvalitách.


Úspěšným byl i původní dokument National Geographic Channel Vražda prezidenta Kennedyho, který získal tři nominace v kategorii nejlepší televizní film, kamera a zvuk. Film poodhalující okolnosti, jež vedly prezidenta Johna F. Kennedyho a atentátníka Leeho Harveye Oswalda osudný den v listopadu 1963 do Dallasu, byl úspěšně odvysílán v listopadu minulého roku při příležitosti 50. výročí atentátu na prezidenta Kennedyho.

Přírodovědný kanál Nat Geo Wild taktéž zaznamenal dvě nominace, a to v kategorii nejlepší vypravěč. Konkrétně ji získal herec Jeremy Irons za komentář k filmu Lví hra, který vypráví o těžkém životě lvů, z nichž pouze jeden z osmi se dožije dospělosti.

A dále byl oceněn nominací na Emmy herec Daniel Craig, jenž namluvil komentář k pořadu One Life. Unikátní dokument vypráví o přírodě z různých koutů světa a odkrývá úskalí odlišných druhů zvířat v každodenním boji o přežití.

„Jsme velice poctěni těmito úspěchy v letošním roce, což se zejména týká pořadu Kosmos – časoprostorová odysea, který je výsledkem našeho společného úsilí s Cosmos Studio a partnery z FOXu,“ řekla Courteney Monroe, ředitelka společnosti National Geographic Channels. Dodala, že „další prozkoumávání příležitostí v oblasti scenáristického světa a zisk nominace za druhý film je vzrušující.“


O National Geographic Channels International (NGCI):

National Geographic Channels International (NGCI) inspiruje diváky prostřednictvím své chytré a inovativní programové skladby. Klade otázky na to, co víme, jak nahlížíme na svět a co nás žene kupředu. Vlastníky společnosti jsou National Geographic Ventures (NGV) a FOX Entertainment Group. NGCI se podílí na závazku společnosti National Geographic Society vůči vědě, ochraně přírody a vzdělávání prostřednictvím svých šesti televizních programů: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People a Nat Geo Mundo.

Celosvětově vysílá National Geographic Channel (včetně NGC U.S., což je společný podnik NGV a Fox Cable Networks Group) do více než 440 milionů domácností ve 171 zemích a 45 jazycích. V Evropě byl National Geographic Channel uveden v roce 2003 a Nat Geo Wild začíná vysílat v roce 2007. V České a Slovenské republice vysílá National Geographic Channel do 1,5 milionu domácností prostřednictvím UPC, Telefonica O2, Skylink, T-Mobile, Slovak Telekom, Orange Slovensko, DIGI a dalších.

Pro více informací navštivte www.natgeotv.com/cz


O Channels:

Marketingová a distribuční společnost CHANNELS je dynamická a rozrůstající se firma působící na českém a slovenském trhu od roku 2003. Specializací společnosti je oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic. S ohledem na stabilitu, tradici a dlouholeté zkušenosti vlastníků televizních společností přináší kvalitní obsah vysílání, i související služby v oblasti marketingu a reklamy.


Lada Dobrkovská, Channels, zastoupení National Geographic Channel v ČR a SR


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/fSDxVR Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.07.2014 • Vstupujeme do zettabytové éry: Satelitní operátoři o inteligentních sítích budoucnosti [ 1 ]
19.06.2014 • Google kupuje výrobce satelitů Skybox
02.06.2014 • Discovery Communications převzala většinový podíl v Eurosport International
27.05.2014 • Společnost Millicom si zajistila kapacity na družici Eutelsat
18.05.2014 • Via Sat Brasil využije kapacitu pásma Ka na družici Eutelsat 3B
17.05.2014 • Satelit Eutelsat 3B startuje 26. 5. 2014 a bude umístěn na 3° východně

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist