Smart televizory Philips nabídnou aplikaci s oblíbenou videotékou VOYO
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 21.07.2014

Na chytrých televizorech Philips se nově objevuje oblíbená videoknihovna od skupiny Nova. S aplikací VOYO divákům již žádný pořad neuteče – hollywoodské trháky, sportovní přenosy, ale i českou klasiku si mohou pohodlně přehrát, kdy chtějí a navíc bez reklam.


Televizory Philips se snaží vždy nabízet ten nejlepší divácký zážitek, ať už po stránce obrazové kvality, tak zprostředkováním toho nejkvalitnějšího dostupného obsahu. Na platformě Philips Smart TV tak nyní diváci naleznou v App Gallery novou aplikaci VOYO. Ta nabízí možnost neomezeně sledovat české i zahraniční filmy a seriály, sportovní přenosy a pořady TV Nova. Diváci získají za měsíční poplatek neomezený přístup ke všem filmům a seriálům z nabídky, které si mohou přehrát kdykoliv a bez rušivých reklam.

„Aplikace VOYO nabídne svým uživatelům přes 2 000 filmů z celosvětové i české produkce, archiv všech seriálů a pořadů TV Nova i exkluzivní sportovní přenosy. Nespornou výhodou je možnost neomezeného počtu přehrání všech záznamů. Služby videoknihovny VOYO jsou dostupné na počítači, tabletu, mobilu i chytrém televizoru,“ říká Petr Horák, ředitel internetové sekce TV Nova. Díky aplikaci VOYO na televizorech Philips si nyní mohou diváci všechny pořady užít v té nejvyšší obrazové kvalitě z pohodlí svého gauče – a to vše za cenu přibližně stejnou, jako stojí jeden lístek do kina.

Aplikace je prozatím dostupná pro všechny modelové řady Smart televizorů Philips z roku 2014 (kromě chystaných televizorů s operačním systémem Android) a televizory řady 6008 a vyšší z roku 2013.


O společnosti CME

Společnost CME je mediální a zábavní společnost, která je lídrem v šesti zemích střední a východní Evropy s celkovým počtem obyvatel přibližně 50 miliónů. Televizní stanice společnosti CME se nacházejí v Bulharsku (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action, bTV Lady, bTV Lady+1, Ring.bg a Ring.bg+1), Chorvatsku (Nova TV, Doma, Nova World a MiniTV), v České republice (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport, Fanda, Smíchov a Telka), Rumunsku (PRO TV, PRO TV International, Acasa, Acasa Gold, PRO Cinema, Sport.ro, MTV Romania, PRO TV Chisinau a Acasa in Moldova), Slovenské republice (TV Markíza, Doma a Dajto) a ve Slovinsku (POP TV, Kanal A, Brio, Oto a Kino). CME také provozuje panregionální předplacenou video službu Voyo. Akcie společnosti CME jsou obchodovány na burze v New Yorku (NASDAQ) a na Burze cenných papírů Praha pod burzovním symbolem „CETV“.


O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je silným hráčem zaměřeným na oblast vizuální digitální zábavy. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, v Brazílii, Argentině, Uruguaji, Paraguaji a vybraných státech Asie a Tichomoří. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.


Anna Suchá, Corporate PR Manager, TV Nova
Jiří Drozdek, Consultant, Botticelli PR
Jolana Poláková, Marcom, PR & Event Manager CEE, TP Vision


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20606/smart-televizory-philips-nabidnou-aplikaci-s-oblibenou-videotekou-voyo/