Tipy na víkend 2. 8. - 3. 8. 2014
Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 01.08.2014
Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.


FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Láska a jiné pohromy – Sobota 2. 8. 2014 / 17:15 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=_iM_lKBFsJo

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí...

Komedie / Romantický
Velká Británie / Francie / USA, 2006, 90 min
Režie: Alek Keshishian
Hrají: Brittany Murphy, Matthew Rhys, Elliot Cowan, Catherine Tate, Richard Wilson, Angus Deayton, Santiago Cabrera, Stephanie Beacham, Gwyneth Paltrow, Orlando Bloom, Adam Rayner,Dawn French, Michael Lerner a další


Tam, kde končí nebe – Sobota 2. 8. 2014 / 23:00 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=OnL0YNsbLkY

Malboro a Cucu jsou bratři. Malboro byl pět let ve vězení, Cucu je nadějný boxer. Vztah mezi bratry není nejlepší, je nevyjasněné, proč byl Malboro ve vězení. Dvojici doplňuje strýc Jesus, bývalý boxer a fungující otec pro oba bratry. Malboro miluje Saru, jejíž manžel je policista, který zatknul Malboro ten den, kdy se Sara rozhodla s ním uprchnout. Film začíná v okamžiku, kdy oba bratři navštíví svou matku...

Krimi / Drama / Thriller
Mexiko, 2006, 112 min
Režie: Javier 'Fox' Patrón
Hrají: Demián Bichir, Damián Alcázar, Dolores Heredia, Martha Higareda, Rosa María Bianchi, Elizabeth Cervantes, Isela Vega a další


Muž, který se směje – Neděle 3. 8. 2014 / 19:05 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=b_pjj1uNabc

Mladý herec Gwynplaine, který si od malička nese velké stigma, putuje zemí s kočovnou společností. Později se sice dozvídá o svém urozeném původu a ohromném dědictví, jeho starý kočovný život jej stále vábí zpět. Variace na stejnojmenný román Victora Huga, v jedné z hlavních rolí s Gérardem Depardieu, vznikla částečně i v české koprodukci v Barrandovských ateliérech.

Drama
Francie, 2012, 95 min
Režie: Jean-Pierre Améris
Hrají: Gérard Depardieu, Emmanuelle Seigner, Marc-André Grondin, Jiří Maria Sieber, Josef Bradna, Christa Theret, Romain Morelli, Fanie Zanini, Markéta Hrubešová, Boris Hybner,Ernesto Čekan, Miroslav Táborský, Jan Pavel Filipenský, Josef Kuhn, Filip Kaňkovský,Christèle Tual a další


Úkladná vražda – Neděle 3. 8. 2014 / 20:45 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=CRYD0vq3xhQ

Mini (Nikki Reed) rozhodně není žádný andílek, spíš nezávislý ďáblík. Její matka Diane (Carrie-Anne Moss) je na práškách a úplně neschopná, ale i tak by ji přece šlo alespoň respektovat. Mini však její eliminaci vezme od lesa a svede svého fešného nevlastního otce Martina (Alec Baldwin) a společně se rozhodnout ušít na Diane boudu. Aby se mohli nerušeně muchlovat a u bazénu velikosti tenisového kurtu popíjet drinky s deštníčky, nechají ji prohlásit za šílenou. Aby toho nebylo málo, dojde i k vraždě. Sexuální idyla natož vzájemná náklonnost nemůže trvat věčně a tak se v době, kdy do případu začne šťourat detektiv Garson (Luke Wilson), jeden obrátí proti druhému.

Komedie / Krimi / Drama
USA, 2006, 88 min
Režie: Nick Guthe
Hrají: Alec Baldwin, Nikki Reed, Carrie-Anne Moss, Jeff Goldblum, Luke Wilson, Světlana Metkina,Sprague Grayden, Rick Fox, Orlando Seale, Nick Guthe, Nana Visitor, Joel McHale, Jonathan Murphy, Jose Yenque, Victoria Chalaya, Mark Deklin, Joe Egender a další



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Sanjay&Craig - Sobota 2. 8. 2014 + Neděle 3. 8. 2014 / 18:50 hod. díl 109 a 110

Dvanáctiletý Sanjay je obyčejný chlapec, který má však neobyčejného domácího mazlíčka. Mluvícího hada jménem Craig. Sanjay a Craig spolu zažívají spoustu dobrodružství, ovšem musejí dávat pozor, aby nikdo v jeho okolí nezjistil, že Craig umí mluvit.

Díl 109 – Krásný den na jezeře pokazí, když Sanjay ztratí plavky. Chlapci se rozhodnout hlídat Richard Dicksona ale neuvědomí si že to může stát Craiga život.

Díl 110 - Když zhasnou světla, Sanjay se stává nejsilnějším klukem ve městě. Chlapce čeká setkání plné naděje a ochutnávka speciálních Frycade křídel.


Legenda Korry – Sobota 2. 8. 2014 + Neděle 3. 8. 2014 / 10:00 hod. díl 124 a 125

Příběh se odehrává 70 let po událostech zachycených v Avatar: The Last Airbender a točí se kolem nového avatara, dívky jménem Korra z Jižního vodního kmene. Korra už ovládá tři elementy a jde do Republic City, aby se naučila používat i ten poslední - vítr. Jejím učitelem se stane Aangův syn Tenzin, ale její trénink nebude lehký, protože zjišťuje, že se chystá revoluce.

Díl 124 – Convergence Korra se pokusí společnosti uzavřít duchovní portály před harmonickým sblížením.

Díl 125 - Darkness FallsKorra objeví nový směr a v Unalaqu se rodí ďábelský plán. Mezitím si Tenzin si uvědomuje, že musí čelit svým vlastním démonům, aby zachránil svou dceru.



Comedy Central Extra

Lewis Black's Root Of All Evil – Sobota 2. 8. 2014 / 22:25 hod.

Lewis Black kdo jiný by měl sloužit jako konečný rozhodčí soudce ve všech věcech zla než Lewis Black? Lewis Black: Root of All Evil je souboj dvou lidí u falešného soudu, jejich obhajob a názorů. Buď dva lidé, jako je například Kim Čong-il a Tila Tequila nebo pop kulturní témata, jako je YouTube vs. Porno stojí proti sobě v otevřeném prostředí debaty. Skupina komiků/právníků se na jevišti střídá a argumentuje kdo nebo co je největší zlo, pak je čeká konečné rozhodnutí.

Komedie
USA, 2008
Scénář: Ned Goldreyer
Hrají: Lewis Black, Andrew Daly, Michael Spellman, Mary Birdsong, Jeff Lewis,Robert Smigel, Andrea Savage a další


6 Days To Air: The Making Of South Park – Neděle 3. 8. 2014 / 22:00 hod.

Dokument, jenž mapuje průběh výroby jednoho dílu animovaného televizního seriálu Městečko South Park. Tvůrčí tým má 6 dní na zpracování a zfilmování jedné epizody. Parkerovi a Stoneovi začíná týden humoru, tvořivosti a v neposlední řadě i velkého stresu. Film režíroval Arthur Bradford a byl nominován na cenu Emmy ve zvláštní non-fiction kategorii.

Krátkometrážní / Dokumentární
USA, 2011, 42 min
Režie: Arthur Bradford
Hrají: Trey Parker, Matt Stone



English Club TV

více na www.english-clubtv.cz

Něco jako láska (A lot like love) – Neděle 3. 8. 2014 / 20:00 hod.

Film Něco jako láska vypráví příběh Olivera (ASHTON KUTCHER) a Emily (AMANDA PEET) - dvou zcela odlišných lidí, kteří se před sedmi lety potkali na palubě letadla z Los Angeles do New Yorku a už tehdy si uvědomili, že se k sobě snad ani nemohou hodit méně. Po následujících sedm let je ale osud svádí znovu a znovu dohromady - bohužel, pokaždé v nesprávnou chvíli. Zatímco se potýkají s problémy ve vztazích, střídají kariéry a trpí stále novými rozchody, postupně se z příležitostných kamarádů stávají nejlepšími přáteli, kteří se spolu mohou bavit o všem. Oba zoufale hledají lásku a vztah, které by nebyly odsouzeny ke katastrofickému konci, až je jejich sedmileté přátelství dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná... něco jako láska.

Komedie / Drama / Romantický
USA, 2005, 107 min
Režie: Nigel Cole
Kamera: John de Borman
Hudba: Alex Wurman
Hrají: Amanda Peet, Ashton Kutcher, Taryn Manning, Aimee Garcia, Tyrone Giordano, Jeremy Sisto, Gabriel Mann, Ali Larter, Moon Bloodgood, Kal Penn, Sarah Shahi, Kathryn Hahn, Nectar Rose, Meghan Markle, Lee Garlington, Ron Bottitta, Joeanna Sayler, Amy Aquino, Norman Reedus, William Stanford Davis, Julie Wittner, Katherine Herzer a další



Pro satCentrum připravil Axocom, 1. 8. 2014



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20637/tipy-na-vikend-2-8-3-8-2014/