TV Markíza oslávi 18. narodeniny a pozýva na Deň otvorených dverí!
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 06.08.2014
TV Markíza oslávi 18. narodeniny aj tento rok so svojimi divákmi! Všetkých našich divákov a priaznivcov srdečne pozývame na tradičný veľký letný event Deň otvorených dverí (DOD), ktorý sa uskutoční v sobotu 23. augusta 2014 v areáli televízie v Záhorskej Bystrici. V čase od 9:00 do 17:00 čaká na návštevníkov DOD atraktívny program a súťaže na pódiu, množstvo sprievodných atrakcií, ako aj dlhoročne mimoriadne obľúbená prehliadka štúdií a redakcií, v ktorých sa pripravujú a vysielajú úspešné spravodajské či publicistické relácie.


Obrovským lákadlom bude aj tento rok autogramiáda hereckých hviezd z najsledovanejších slovenských seriálov Búrlivé víno a Chlapi neplačú, svoje podpisy budú rozdávať aj známi moderátori a redaktori z markizáckych relácií.

Pripravený je bohatý program na pódiu, o skvelú zábavu sa postarajú Richard Müller s vokálnou skupinou Fragile, Peter Nagy, Dara Rolins, Beáta Dubasová, Martin Madej či Tomáš Bezdeda. Naživo zaspieva aj seriálová Nina Dolinská - obľúbená speváčka a herečka Nela Pocisková.

Čakajú vás tiež IMT Smile, Hex, Polemic, Peter Bič Project alebo Vidiek. Priaznivcov hip-hopu potešia vystúpenia skupiny AMO & Band či Laciho Strikea, návštevníkov dozaista rozpália temperamentní Cigánski Diabli. Dobrú náladu budú rozdávať aj finalisti speváckych súťaží Hlas Česko Slovenska a SuperStar.

Pod choreografickým vedením Laciho Strikea sa pokúsime prekonať rekord v počte ľudí tancujúcich na megahit Happy od Pharrella Williamsa, návštevníci sa budú môcť zoznámiť s novou sériou úspešnej reality šou Farma či stretnúť špičkových slovenských hokejistov.

Vôbec prvýkrát bude súčasťou DOD stánok obnovenej Nadácie Markíza, všetci záujemcovia budú môcť zakúpením trička, šálky, plyšového medvedíka či odznaku pomôcť deťom v núdzi.

Novinkou je aj štatút VIP hosťa, ktorým sa stane víťaz prebiehajúcej súťaže na portáli www.markiza.sk. Spolu s celou rodinou alebo skupinou kamarátov si užije DOD bez akýchkoľvek obmedzení a navyše si v sprievode moderátora a redaktora Viktora Vinczeho vychutná 18 neuveriteľných zážitkov. Pre tých, čo nemajú možnosť prísť priamo na DOD, sú pripravené tri živé 10-minútové televízne vstupy o 8:20, 10:10 a 14:30, ako aj veľký 50-minútový špeciál so začiatkom presne o 12:00.

Počas DOD tiež spoznáme výhercu nového auta, vyžrebovaný bude spomedzi všetkých, ktorí sa zaregistrovali a poslali SMS do súťaže Vstávaj a vyhraj s reláciou Teleráno. V areáli televízie budú k dispozícii stánky s občerstvením, suvenírmi, ako aj rôzne atrakcie pre deti aj dospelých. Pripravený je aj bezplatný pitný režim.

Pre návštevníkov DOD bude k dispozícii veľké parkovisko pred areálom televízie a tiež bezplatná kyvadlová doprava, ktorá bude od 8:00 do 17:00 premávať v 10-minútových intervaloch spod Mosta SNP.

Tešíme sa na stretnutie s našimi divákmi a veríme, že takto spoločne v skvelej atmosfére oslávime 18. narodeniny televízie Markíza a 5. narodeniny televízie Doma.


PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20647/tv-markiza-oslavi-18-narodeniny-a-pozyva-na-den-otvorenych-dveri/