Telekom rozchodí technológie pod značkou Pôjdeto
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@pojdeto.sk Přidané: 05.09.2014


Telekom prináša na trh novú službu plateného technického poradenstva a servisných služieb nielen k svojim produktom pod novou značkou Pôjdeto.


Sloganom novej služby je „Rozchodíme technológie“, pričom zahŕňa technické poradenstvo a pomoc pri nastavení alebo prípadných problémoch s rôznymi zariadeniami ako sú mobilné telefóny, tablety, notebooky, routre alebo TV. V portfóliu možno nájsť nastavenie bezdrôtovej siete, optimalizáciu spomaleného počítača, zálohu a prekopírovanie údajov, hardvérové opravy v prípade prasknutého displeja, nefunkčného konektora apod., ale aj inštalácie služieb ako je satelitná televízia.

Zákazník si môže objednať servis cez webový portál www.pojdeto.sk alebo bezplatnú infolinku 0800 800 700, kde im kvalifikovaní špecialisti pomôžu identifikovať možnú príčinu problému a ponúknu vhodné riešenie – objednajú výjazd technika alebo odporučia návštevu predajne. Pri neskoršom rozširovaní služby sa počíta s doplnením vzdialenej podpory. Cieľovú skupinu tvoria predovšetkým rezidenční zákazníci a menšie firmy.

Súčasťou uvedenia Pôjdeto, ktoré štartuje v pilotnej prevádzke, je otvorenie značkového kiosku v prvej predajni Telekomu. Telekom Centrum v bratislavskom Avione od dnešného dňa poskytuje servisné služby priamo na mieste – od jednoduchého bezplatného poradenstva až po náročnejšie platené zásahy, ktoré sú zosumarizované v prehľadnom cenníku.


Tomáš Palovský, hovorca pre technológie a siete, Slovak Telekom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20763/telekom-rozchodi-technologie-pod-znackou-p-jdeto/