Nová služba - registrace karty diGITALlink na 3 roky
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 27.09.2006
Do redakce satCentrum jsme obdrželi od obchodního oddělení společnosti GITAL, s.r.o., distributora a administrátora přístupových karet pro individuální příjem digitálního paketu českých televizí Czechlink informaci o nové službě - registraci karty diGITALlink na 3 roky za 500,- Kč.

Zdá se vám 200,-Kč registrace krátká?
Zdá se vám 1.000,-Kč registrace drahá?
Zvolte zlatou střední cestu: Registraci karty na 3 roky za 500,-Kč.


Společnost GITAL vyhodnocovala podněty a přání, které dostala od startu služby v červnu letošního roku, a v nich byl poměrně vysoký počet zájemců o registraci karty na delší časově omezenou dobu. Ve snaze vyjít vstříc přáním a požadavkům zákazníků, zavádí od 27.9.2006 novou službu – registraci karty diGITALlink na 3 roky.

Karta se registruje stejným způsobem jako při roční registraci, pro registraci na 3 roky se použije kód z 500,-Kč diGITALkuponu. Po takto provedené registraci karta umožní příjem kódovaných programů ČT1, ČT2, ČT4 sport a Prima TV po dobu tří let.

Původní způsob registrace karty na období 12-ti měsíců pomocí 200,-Kč kuponu a neomezenou dobu pomocí 1 000,-Kč kuponu zůstává funkční a nezměněn.

Divák má tedy nyní na výběr ze tří způsobů registrace karty. Karty, které jsou v současné době nakoupeny, je možno bez problémů použít pro všechny tři způsoby registrace v kombinaci s příslušným diGITALkuponem.

Dále si ještě znovu připomeňme, že 1000,- Kč kupon lze už od srpna použít pro dvě služby: registraci karty bez časového omezení anebo pro aktivaci CS FILMu na 12 měsíců.


Závěrem ještě doplníme, že přístupové karty diGITALlink jsou určené k dekódování programů v paketu Czechlink na Astře 3A, pozice 23,5 st. východně, frq. 12,525 V, SR 27500, FEC 3/4 - programů veřejnoprávní televize ČT1, ČT2 a ČT4 Sport, soukromé televize Prima TV a prémiového filmového kanálu CS Film.

Pokud máte zájem, můžete si prostudovat kompletní Všeobecné podmínky používání dekódovací karty diGITALlink ve formátu PDF. Tento soubor doplňuje přehledný Návod k registraci a aktivaci dekódovací karty diGITALlink. Soubory jsme umístili do naší sekce TV download, odkud si je budete moci kdykoliv v budoucnu stáhnout a vytisknout.


Obchodní oddělení GITAL, s.r.o. a redakce satCentrum, 27.9.2006



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2085/nova-sluzba-registrace-karty-digitallink-na-3-roky/