Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 07:16:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Nový ročník soutěže ASTRA Talent odstartoval

  Autor: SES/PRAM , e-mail: info@astratalent.lu Přidané: 01.10.2014


Dnešním dnem odstartovala soutěž ASTRA Talent, která se koná již čtvrtým rokem v řadě. Tuto mezinárodní dětskou výtvarnou soutěž organizuje společnost SES (pařížská a lucemburská burza Euronext: SESG) v České republice, Bulharsku, Chorvatsku, Maďarsku, Polsku, Rumunsku, na Slovensku, Slovinsku a Srbsku. Děti ve věku 8 -15 let jsou vyzvány, aby navrhly plakát znázorňující výhody satelitních služeb.


Za každý zaslaný obrázek společnost ASTRA daruje Chorvatskému Červenému kříži 1 euro. Peníze budou použity na podporu škol poškozených při ničivých záplavách, které postihly jihovýchodní Evropu v tomto roce.

Soutěž ASTRA Talent se bude konat od 1. 10. do 30. 11. 2014. Porota složená z ilustrátorů a kurátorů galerií vybere ze zaslaných děl 12 vítězů, kteří obdrží zajímavé věcné ceny.

Výtvarná díla je nutné nahrát na webové stránky www.astratalent.eu, kde o nich lze hlasovat ve dnech 10. až 30. 11. Oceněno bude rovněž šest dětí, jejichž obrázky získají nejvíce hlasů veřejnosti.

„Výsledky z loňského ročníku ukazují, jak tvořivé a talentované děti jsou. Také je důležité, že tato iniciativa má vždy ušlechtilý cíl. Letos budou mít mladí výtvarníci možnost pomoci svým vrstevníkům, které postihla přírodní katastrofa,“ vysvětluje Barbara Uzunowa-Drymer, marketingová ředitelka pro střední a východní Evropu společnosti SES ASTRA.

„Chorvatský Červený kříž se stále potýká s následky povodní, které v roce 2014 zpustošily jihovýchodní Evropu. Za podporu společnosti SES a práce dětských výtvarníků, kteří svou tvořivostí přispějí na dobrou věc, jsme velmi vděčni,“ prohlašuje Chorvatský Červený kříž.

Více informací a pravidla soutěže naleznete na webových stránkách: www.astratalent.eu


Jsme i na sociálních sítích:

Twitter: https://twitter.com/SES_Satellites
Facebook: www.facebook.com/ASTRA.CZSK
YouTube: www.youtube.com/SESVideoChannel
Blog: http://en.ses.com/4243715/blog


O skupině SES

Skupina SES je předním světovým provozovatelem satelitů; v současnosti provozuje více než 50 geostacionárních družic. Společnost zajišťuje satelitní komunikaci pro televizní a rozhlasové vysílání, pro poskytovatele obsahu Internetu (ICP) a poskytovatele služeb Internetu (ISP), provozovatele mobilních a pevných sítí a pro soukromé i státní organizace na celém světě. SES je synonymem pro dlouhodobé obchodní partnerské vztahy, vysokou kvalitu služeb a špičkové vysílání. Kulturně různorodé regionální týmy SES působí po celém světě. Úzce spolupracují se zákazníky a uspokojují jejich specifické potřeby týkající se satelitních pásem a dalších služeb. Skupina SES (kód na burzách NYSE Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG) vlastní podíly ve společnostech Ciel (Kanada) a QuetzSat (Mexiko) a dále strategický podíl v nově vzniklé firmě O3b Networks, která se zaměřuje na satelitní infrastrukturu. Další informace lze nalézt na www.ses.com.


O Chorvatském Červeném kříži

Chorvatský Červený kříž je národní organizací Červeného kříže Chorvatské republiky se sídlem v Záhřebu, který uznala vláda Chorvatské republiky, Mezinárodní výbor Červeného kříže (ICRC) a Mezinárodní federace Červeného kříže a organizace Červený půlměsíc (IFRC). Chorvatský Červený kříž poskytuje své služby prostřednictvím národní organizace v Záhřebu a 130 poboček Červeného kříže, které jsou právnickými osobami působícími v okresech, městech i obcích. Chorvatský Červený kříž je nezávislou nevládní organizací poskytující služby a činnosti s cílem pomáhat lidem v nouzi. V rámci své každodenní činnosti se Chorvatský Červený kříž stará o ochranu a zlepšování zdraví, sociální péči a vzdělávání v oblasti zdraví a humanitární pomoci a propaguje mezinárodní humanitární právo a ochranu lidských práv. Chorvatský Červený kříž se řídí sedmi základními zásadami Mezinárodního Červeného kříže a hnutí Červený půlměsíc: humanita, nestrannost, neutralita, nezávislost, dobrovolná služba, jednota a univerzálnost. www.hck.hr


Marek Němec, PRAM Consulting, 1. 10. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/huu4hr Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.09.2014 • Nosná raketa Ariane vynesla do kosmu telekomunikační satelity Measat-3b a Optus 10
27.08.2014 • EU se zřekne ruských raket?
21.07.2014 • SES si objednává u Airbus Defence satelit SES-12 – start v 4. čtvrtletí 2017
17.07.2014 • Úspěšný nominační večer cen Emmy pro National Geographic Channel
11.07.2014 • Vstupujeme do zettabytové éry: Satelitní operátoři o inteligentních sítích budoucnosti [ 1 ]
19.06.2014 • Google kupuje výrobce satelitů Skybox

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist