Tipy na víkend 4. 10. - 5. 10. 2014
Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 03.10.2014
Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Tentokráte kanálů Film+, Nickelodeon, a nově History channel a Crime & Investigation! Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.



FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Iluzionista – Sobota 4. 10. 2014/ 14:05 hod.

Na přelomu 19. a 20. století se ve Vídni odehrává temný a dramatický příběh. Iluzionista Eisenheim miluje nesprávnou ženu - priceznu Sophii. Jeho dávná láska, je totiž zaslíbena jinému, ale na představení Eisenheima pozná. Vztah z dětství znovu ožije. Se svým asistentem se pokusí princeznu získat zpět. Bez váhání použije své magické nadání a rozehrává se netradiční love story. Tento příběh může skončit buď smrtí, nebo shledáním dávných milenců, žádná jiná možnost neexistuje.

Drama (USA - Česko - 2006 - 110 min.)
Režisér: Neil Burger
Hlavní role: Edward Norton, James Babson, Jessica Biel, Brian Caspe, Tom Fisher, Paul Giamatti, Jan Nemejovský a další


Hledá se Amanda – Sobota 4. 10. 2014 / 19:55 hod.

Video na: http://youtu.be/Y0fnvOpfYtk

Televizní scénárista a producent je na dně. Pracuje na nesledované TV sérii, holduje hazardu, pije a bere drogy. Když jeho manželka zjistí, přes všechny sliby, další prohřešek, opustí ho. Aby jí získal zpět, chce jako dobrý skutek přivést z Las Vegas domů neteř, která se asi živí prostitucí. Ovšem v Las Vegas číhá pokušení pro notorického hráče na každém rohu! Dokáže to?

Komedie (USA - 2008 - 92 min.)
Režisér: Peter Tolan
Hlavní role: Matthew Broderick, Brittany Snow, Bill Fagerbakke, Patrick Fischler, Jennifer Hall a další


Až vyjde měsíc – Neděle 5. 10. 2014 / 13:55 hod.

Video na: http://youtu.be/ZZ60DMkgu-Q

Samovi a Suzy je dvanáct let. Láska na první pohled. Stejný problém: nikdo jim nerozumí, obzvláště ne dospělí. Proto uzavřou dohodu, že do roka od prvního setkání zmizí do divočiny. A tak se také stane. Celé městečko je začne hledat pod vedením šerifa - Bruce Willise. Do pátrání se zapojí skautský oddíl, několik mladých dívek, rodiče a další a další..

Romantická komedie (USA - 2012 - 90 min.)
Režisér: Wes Anderson
Hlavní role: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Kara Hayward, Harvey Kietel a další

Romantická komedie (USA - 2012 - 90 min.)
Režisér: Wes Anderson
Hlavní role: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Kara Hayward, Harvey Kietel



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Dora – Neděle 5. 10. 2014 / 6:15 hod.

Dora průzkumnice je půlhodinový animovaný televizní seriál pro děti, ve kterém hraje hlavní roli sedmiletá holčička a její přátelé. Pořad je určen k aktivnímu zapojení předškolních dětí do hravého příběhu ve stylu dobrodružných počítačových her. V každém dílu Dora povzbuzuje mladé diváky, aby se k ní připojili a vydali se s ní za dobrodružstvím nebo na průzkumnou cestu s jasně definovaným cílem. Dora a její diváci musí na cestě k cíli řešit mnohé problémy a překonávat různé překážky. K tomu jim slouží mapa, na které jsou zakreslena místa se zastávkami. Dora, její diváci a přátelé každý díl zakončí charakteristickým vítězným tancem s popěvkem „Zvládli jsme to!“. Průzkumnice Dorka je revoluční dětský pořad, a to mimo jiné i proto, že v každém díle děti při sledování zapojí do hry a podněcuje je k reakci. Průzkumnice Dora rovněž děti seznamuje s anglickými slovíčky, vyzývá je k pohybu a poskytuje jim dovednosti a sebedůvěru, které jsou potřeba k překonávání překážek.


Bubble Guppies – Neděle 5. 10. 2014 / 7:05 hod.

Seriál pro předškolní děti. Šest postaviček a tři rybky zažívají různá dobrodružství, která dětem pomáhají poznávat svět kolem nás. Učí děti zábavnou formou matematiku, hudbu a další obory. Seriál získal cenu Emmy za rok 2011.


Želvy Ninja – Neděle 5. 10. 2014 / 18:00 hod.

Želvy Ninja – kdo by je neznal? ovládají bojová umění a zachraňují celý svět! Leonardo, Donatello, Michelangelo a Rafael jsou nejsenzačnější želvy na světě, které statečně bojují se svým úhlavním nepřítelem Krangem a jeho pravou rukou Trhačem. Mají jen jednu slabost – pizzu.



History

Více informací na www.history.com

Hledači pokladů: Kovbojové a pavučiny – Sobota 4. 10. 2014 / 20:00 hod.

V Arkansasu se Frank s Danielle probírají bývalou obchodní stanicí, která je nacpaná úžasnými kousky.


Válka skladů: Koblihový efekt – Sobota 21:00 hod.

Rene a Casey dají najevo svůj postoj, když přivezou celou karavanu náklaďáků, podaří se jim ale nakoupit dost věcí, aby je naplnili, nebo pojedou domů s prázdnou?



Crime & Investigation

Více informací na www.crimeandinvestigation.co.uk

Steven Segal: Muž zákona (2 díly) – Sobota 4. 10. 2014/ 21:00 hod.

Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí.


Zločiny z vášně – Neděle 5. 10. 2014 / 21:00 hod.

Sledujte s námi ať už impulzivní nebo promyšlené, zjevné nebo složitě zamaskované, avšak pokaždé děsivé a hlavně opravdové zločiny z vášně. Ne nadarmo se říká, že láska bývá slepá...



Pro satCentrum připravil Axocom, 3. 10. 2014, fotografie dodal Axocom, po kliknutí se zvětší



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20875/tipy-na-vikend-4-10-5-10-2014/