Tipy na víkend 18. 10. - 19. 10. 2014
Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 17.10.2014
Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Tentokráte kanálů Film+, Nickelodeon, Comedy Central, Crime & Investigation a HISTORY! Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.


FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Django - Sobota 18. 10. 2014 / 15:40 hod.

Perfektní ovládnutí pistole, hodný cowboy, krásná žena a zloduch. Základní prvky každého westernu. Django zachrání krasavici Marii z rukou sadistického majora, který vraždí pro zábavu. Django se rozhodne majora zabít, i když se majorovi doposud nikdo neodvážil postavit. Až Django....

Western, Itálie - Španělsko - 1966 - 91 min.
Režisér: Sergio Corbucci
Hlavní role: Franco Nero, José Bódalo, Loredana Nusciak, Ángel Álvarez, Gino Pernice


Doktor od jezera Hrochů - Sobota 18. 10. 2014 / 19:35 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=EWO8D9ctS9k

Jaký je asi život lékaře a jeho půvabné manželky žijících společně s tchýní v panelákovém 2+1? I když je Čeněk Dobeška dobrý lékař, podle své tchýně nevydělává dost, není slavný, zbytečně pomáhá lidem bez placení, atd., atd., atd. Čeněk je ale se svým životem a s hezkou manželkou Zuzanou naprosto spokojen. Navíc je to svědomitý lékař, který svou práci miluje. Jak dopadne souboj mezi Čeňkem a tchýni…?

Komedie, Česko - 2010 - 102 min.
Režisér: Zdeněk Troška
Hlavní role: Jaroslav Šmíd, Eva Holubová, Jiří Langmajer, Tereza Bebarová, Jitka Smutná, Alžbeta Stanková


Jak vykrást banku - Neděle 19. 10. 2014 / 17:45 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=p47O_QHMsRM

Jason zůstane při přepadení banky v bezpečnostním trezoru s Jessicou, členkou bandy zločinců, kteří jsou před trezorem a chtěji dovnitř. Celá banka je obklíčená policií, která vyjednává s bandou a ti zase s Jasonem. Pouze Jason a Jessica mají přístup k centrálnímu počítači banky a toho patřičně využijí...

Komedie, USA - 2007 - 81 min.
Režisér: Andrews Jenkins
Hlavní role: Nick Stahl, David Carradine, Erika Christensen, Gavin Rossdale, Terry Crews


Jana Eyrová - Neděle 19. 10. 2014 / 21:05 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=B_htye9trO0

Kniha Charlotte Bronteové je klasický romantický, částečně autobiografický román, který uvidíte v posledním filmovém zpracování s řadou známých herců. Jane Eyrová je vychovatelkou schovanky Adéle Varensové, jejímž opatrovníkem je Edward Rochester, přemýšlivý, vzdělaný a smutný majitel velkého panství Thornfield Hall s impozantním zámkem. Jane je Rochesterem naprosto okouzlená a, aniž si to přiznává, je do něj zamilovaná. Po turbulentních událostech, které vám neprozradíme, Jane uprchne a schovává se u vlídného pastora. Tolik vám prozradíme, že drama končí dobře. Nenechte si ujít krásný film a s klasickou předlohou....

Romantické drama, Velká Británie - USA - 2011 - 120 min.
Režisér: Cary Fukunaga
Hlavní role: Mia Wasikowska, Michael Fassbender, Judi Dench, Jamie Bell, Holliday Grainger



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Želvy Ninja – Sobota a Neděle, díl 18 a 19, každý den v 10:25 hod.

Kdo by je neznal? Ovládají bojová umění a zachraňují celý svět! Leonardo, Donatello, Michelangelo a Rafael jsou nejsenzačnější želvy na světě, které statečně bojují se svým úhlavním nepřítelem Krangem a jeho pravou rukou Trhačem. Mají jen jednu slabost – pizzu. Příběh se začíná odehrávat v New Yorku, přesněji v kanálech tohoto rozsáhlého města. Přesuneme-li se hlouběji do minulosti, začíná příběh v domě mistra Yoshiho a jeho krysího miláčka Třísky. Mistr Yoshi je mistrem starodávného a velice ceněného umění v Japonsku, umění ninjitsu. Malá krysa v kleci napodobuje jeho umění při tréninku. Yoshi má plno nepřátel, protože je mistrem umění, který každý žák obdivuje a rád by se mu vyrovnal. Yoshi však ukrývá jisté tajemství, které zároveň i chrání a s ním i jisté bytosti, které se však Oroku Saki alias Trhač snaží zničit. Jenže Hamato Yoshi je věrný svým závazkům a tajemství brání do posledního dechu, proto se ho Trhač jednoduše zbavuje. Tříska poté utíká z domova do kanálu, kde objeví čtyři želví mláďata namočené ve zvláštní tekutině. Pokouší se je očistit a sám se tak potřísní radioaktivní látkou. Od té doby už nic není jako dřív. S přibývajícími roky se z malých želviček stávají ohromní mutanti a z malé krysy se nyní vyvinul velice inteligentní učitel a milující otec čtyř želvích hrdinů.


Tučňáci z Madagaskaru – v sobotu a neděli další super nové díly…

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření.



Crime & Investigation

Více informací na www.crimeandinvestigation.co.uk

Děti zabijáci – 2. série / od 13. 10. 2014 každé pondělí ve 22:00 hod.

Děti zabijáci přinášejí podrobný pohled na životy dětí, které zabíjely. Co může děti motivovat k tomu, aby spáchaly trestný čin, nebo i vraždu?Od zločinů z nenávisti po zasvěcování do gangu; od vražd rodinných příslušníků po okultní rituály,každý případ odhaluje jiný motiv a provedení vraždy, kterou spáchalo dítě. Pomocí svědectví vyšetřovatelů a příbuzných dětských násilníků přináší seriál detailní průzkum specifik těchto zločinů spolu s profily oněch dětí.


Prvních 48 hodin – 16. série / od 23. 10. 2014 každý čtvrtek ve 23:00 hod.

V medicíně se tomu říká “kritická hodina”, v kriminalistice Prvních 48 hodin. Zeptejte se libovolného detektiva a ten vám řekne, že pokud nemají stopu, podezřelého, nebo zatykač do 48 hodin po spáchání zločinu, jejich šance na vyřešení případu se o polovinu sníží. Každá epizoda, stylem připomínající spíše drama než reality show, sleduje detektivy z oddělení vražd během těchto kritických hodin, jak závodí s časem, aby vyřešili své případy - přitom jim ubíhá čas a 48 hodin se neúprosně krátí.



Comedy Central

Impractical Jokers – Nové díly !!! Sobota 18. 10. 2014 v 20:00 a 20:30 hod.

Čtyři přátelé - Joe Gatto, James Murray, Sal Vulcano a Brian Quinn zkouší v ulicích New Yorku svoje interní šprýmy na nevědoucí spoluobčany. Každý díl se skládá z několika "výzev", za jejichž uspěšné splnění čtveřice získává body. Ten, kdo má na konci bodů nejméně, musí čelit ještě výživné pomstě zbylých tří. Nepříliš složitý humor jednoznačně zaujme a neurazí.


Russell Howard's Good News – Neděle 19. 10. 2014 od 22:00 hod.

Agresivní glosy prokládaný videy z youtube, ztřeštěná talk show s mystery guest a závěrem zcela vážná třešnička. Originální formát s moderátorem, co vám nedá vydechnout.



History

Více informací na www.history.com

Ledová jízda – 8. série / od 16. 10. 2014 každý čtvrtek ve 22:00 hod.

Bojovníci na ledě jsou zpět, převážejí životně důležité zásilky po jedněch z nejnebezpečnějších silnic na světě. Letos se ale nejdrsnější práce na světě ještě zhoršila. Na kanadskou divočinu se snesla polární bouře a přinesla nejkrutější zimu za posledních sto let. Mrazivé vichřice,hromady sněhu a oslepující vánice ženou řidiče na pokraj nervového i fyzického zhroucení. Navzdory krutým podmínkám se ani Polar Industries, ani VP Express nehodlají stáhnout z boje, který započal loni. Šéf VP Expressu, Hugh Rowland, přetáhl Polaru legendárního řidiče Alexe Debogorskiho. Ačkoli byli dříve protivníci, mít tyhle dva velikány v jednom týmu by mohlo VP Expressu pomoci vytlačit Polar z města. Pro drsné řidiče zenzamrzlých krajin bude tahle sezóna nepřetržitou jízdou po tenkém ledě.



Pro satCentrum připravil Axocom, 17. 10. 2014, fotografie dodal Axocom, po kliknutí se zvětší



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20932/tipy-na-vikend-18-10-19-10-2014/