Zkrácení 2 měsíčního proma KOMPLET na nových kartách Skylink
Autor: M7/Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 05.11.2014
S platností od 1.1.2015 bude u nově registrovaných přístupových karet Skylink všech typů zkrácena doba promo nabídky placených programů. Nově bude promo nabídka aktivována na 14 dní a aktivuje se v den uhrazení Registračního poplatku na nově registrované kartě.


Pro lepší orientaci uvádíme možné varianty při registraci/aktivaci nové karty:

- Zákazník kartu registruje a uhradí Registrační poplatek a Servisní poplatek (min. 1 rok). Na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo nabídky. Po skončení promo nabídky zůstane aktivní balíček Digital - je pokrytý Servisním poplatkem.

- Zákazník uhradí pouze Registrační poplatek. Na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo nabídky. Po 14-ti dnech se promo deaktivuje a balíček Digital se omezí kvůli nezaplacenému Servisního poplatku, tzn. nebude aktivní žádná programová nabídka.

- Zákazník uhradí Servisní poplatek (min. 1 rok), Registrační poplatek a (např.) 2 měsíce balíček Kombi. Na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo nabídky. Po 14-ti dnech se promo deaktivuje a aktivuje se zaplacený balíček Kombi (automaticky naváže na původní promo balíček). Po uplynutí 2 měsíců, kdy zákazník vyčerpá předplatné balíčku Kombi, se balíček KOMBI deaktivuje. Balíček Digital zůstane aktivní
- je pokrytý Servisním poplatkem.

- Zákazník uhradí Registrační poplatek a (např.) 2 měsíce balíček Kombi. Na kartě se automaticky aktivuje balíček Digital + 14 dní promo nabídky. Po 14-ti dnech se promo deaktivuje a aktivuje se zaplacený balíček Kombi (automaticky naváže na původní promo balíček). Po uplynutí 2 měsíců, kdy zákazník vyčerpá předplatné balíčku Kombi, se balíček KOMBI deaktivuje a balíček Digital se omezí kvůli nezaplacenému SP, tj. nebude aktivní žádná programová nabídka

- Zákazník neuhradí Servisní, ani Registrační poplatek. Na kartě bude aktivní balíček Digital na jeden den.


Od 7/2014 jsou na trh dodávány pouze karty, které na přebalu už nemají uvedenu informaci o promo akci.


Za tým Skylink, Jan Augusta, 5. 11. 2014

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21022/zkraceni-2-mesicniho-proma-komplet-na-novych-kartach-skylink/