Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 00:57:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Tipy na víkend 8. 11. - 9. 11. 2014

  Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 07.11.2014


Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Tentokráte kanálů Film+, Nickelodeon, Comedy Central, Crime & Investigation, HISTORY a English Club TV! Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.


FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

LOL – Sobota 8. 11. 2014 / 17:20 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=5QnhEVvTm4A

Příběh vztahu matky a dcery, příběh klasický a známý tak dlouho jak lidstvo existuje. V současné době má tento vztah ale jednu novou dimenzi: děti ovládají moderní technologie a rodiče jsou v tomto směru negramotní, nebo v lepším případě pologramotní. Dcera a její kamarádi prožívají milostné románky na Facebooku, Twitteru a YouTube. Rodiče jsou tak trochu mimo. Tento film je autentický příběh matky Anne a její dcery, je to realita současného teenagera a jeho nebo jejích rodičů...

Romantická Komedie (USA - 2012 - 93 min.)
Režisér: Lisa Azuelos
Hlavní role: Demi More, Miley Cyrus, Douglas Booth, Adam G.Sevani, Ashley Greene


96 hodin: Odplata - Sobota 8. 11. 2014 / 22:45 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=I3-ZonPIzpc

Bývalý agent CIA Bryan již jednou zachránil svou dceru z rukou obchodníků s bílým masem, a zlikvidoval řadu zločinců. Při návštěvě Istambulu za ním nečekaně přijede dcera Kim i bývalá manželka Lenore. Před jeho zraky je unesena Lenore a Kim se snaží prchnout. Bryan zjistí, že za vším stojí otec jednoho ze zabitých zločinců. Vyjednávat nelze, Bryan musí použít veškeré znalosti a triky při záchraně rodiny...

Akční / Thriler (Francie - 20012 - 88 min.)
Režisér: Olivier Megaton
Hlavní role: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Rade Šerbedžija, Luke Grimes


Arthur a Minimojové - Neděle 9. 11. 2014 / 12:05 hod.

Desetiletý Arthur žije s babičkou v malém domku na venkově. Stejně jako všechny děti, je i on fascinován pohádkami, které mu babička vypráví. Zdá se mu o afrických kmenech a neuvěřitelných příbězích, které jsou popsány a namalovány v čarovné knize jeho dědečka, který před několika lety záhadně zmizel. Idylické časy skončí v okamžiku, kdy jim hrozí zabavení domku. Situace vypadá beznadějně. Jedinou šancí je dědečkův poklad, který je údajně ukryt kdesi na zahradě, v Říši Minimojů, roztomilých malých skřítků, o kterých Arthurovi dědeček vyprávěl. Malý Arthur se rozhodne odvrátit hrozící nebezpečí a vydá se hledat pomoc právě do Říše Mimimojů...

Dobrodružný (USA - 2006 - 102 min.)
Režisér: Luc Besson
Hlavní role: Freddie Highmore, Mia Farrow, Penny Balfour, Doug Rand, Adam LeFever


Okamžik vzkříšení – Neděle 9. 11. 2014 / 21:05 hod.

Video na:
https://www.youtube.com/watch?v=uwLSfR2guOk


Okamžik vzkříšení vychází z jedné z nejuznávanějších knih v dějinách Izraele. Popisuje dojemný příběh znovuobjevení života po traumatických událostech 2. světové války. Film je provokativním příběhem o přátelství a vykoupení, neuctivosti a zármutku, lidech a psech a boji o příčetnost ve světě, který se zdá být už zcela šílený. Adam Stein býval populární hvězdou německého kabaretu. Nyní, na počátku 60. let, žije v experimentálním ústavu pro duševně choré v Negevské poušti v Izraeli. Inteligentní, manipulativní, talentovaný a nespoutaně svobodomyslný Adam vítězí nad svým lékařem, odbojně vede své spolu pacienty, koketuje s okouzlující sestřičkou a odolává všem pokusům o léčbu. Pak se ale Adam v ústavu setká s malým chlapcem, který věří, že je pes. Díky tomu se mu vrátí otřesné vzpomínky na události, které jím otřásly před více než patnácti lety. Jeho vlastní identitu tehdy zpochybnil nacistický velitel. Dokáže tento chlapec pomoci Adamovi získat zpět jeho lidskost?

Drama (USA-Izrael-Německo - 2008 - 106 min.)
Režisér: Paul Schrander
Hrají: Jeff Goldblum, Wiliem Dafoe, Derek Jacobi, Moritz Bleibtreu, Gabriel Spahiu, Veronica Ferres


Experiment – Neděle 9. 11. 2014 / 21:55 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=XO3mEXAtOOM

Nechvalně známý Stanfordův psychologický vězeňský experiment studoval chování 24 dobrovolníků, kteří byli na uvězněni na 2 týdny. Někteří byli vězni, jiní dozorci. Pravidla byla jasná - žádné násilí! Když vypukne vzpoura mezi vězni, domluvená pravidla jsou ignorována. Dobrovolníci se vžijí do svých přidělených rolí více, než je zdrávo a experiment se dostává mimo kontrolu...

Drama (USA - 2010 - 92 min.)
Režisér: Paul Scheuring
Hlavní role: Adrien Brody, Forest Whitaker, Cam Gigandet, Maggie Grace, Clifton Collins Jr.



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Jdi, Diego, Jdi – V Sobotu a Neděli vždy v 7:55 hod.

Každý z dílů pořadu Jdi, Diego, jdi má čtyři základní cíle:

- Dozvědět se vědecky přesná fakta o nějakém zvířeti.
- Naučit se, v čem jsou si zvířata podobná – například jak dýchají, čím se živí a zda přežijí jen ve vodě.
- Zjistit důležité vlastnosti zvířat, jako je například souvislost mezi vzhledem těla a způsobem života v jejich přirozeném prostředí.
- Diego spolu s diváky využívá zdroje a vědecké metody ke zjišťování a shromažďování informací o zvířatech, která v pořadu vystupují.


Sam & Cat – Nový díl v Neděli 9. 1. 2014 od 20:15 hod.

Sam Puckettová cestovala po skončení školy iCarly na svojí motorce po West Coast a rozhodla se zastavit v Los Angeles. Stává se ale svědkem toho, jak je Cat Valentineová vyhozena do popelářského auta spolu s odpadky, a tak jí zachrání. Stanou se z nich kámošky a Cat Sam přesvědčí, aby se k ní nastěhovala, protože její babička, s kterou bydlela se odstěhovala do domova důchodců. Aby si vydělali nějaké peníze, začnou po škole hlídat děti a právě tam se odehrávají jejich dobrodružství plné zábavy.



Comedy Central Extra

Dva z Queensu (The King of Queens) – Sobota 8. 11. 2014 od 9:00 hod.

Doug a Carrie Heffernanovi žijí s Carriiným podivínským otcem Arthurem Spoonerem v Queensu v New Yorku. Doug, který pracuje jako doručovatel, tráví mnoho času doma s Carrie. Ta pracuje jako sekretářka v právnické firmě na Manhattanu. Protože ani jeden z nich nebývá přes den doma, najali Arthurovi dívku Holly, která hlídá psy, aby při jeho procházkách po parku dohlížela i na něj. Dalšími postavami seriálu jsou Dougovi kamarádi - Deacon Palmer, Spence Olchin, Richie Iannucci - a bratranec Danny Heffernan. Deacon je jeho nejlepším přítelem a často spolu chodí na zápasy Knicks'. Spence je velký fanda Star Treku a nemá moc velký úspěch u žen.

Komedie (USA- 1998 - 22 min.)


Lee Evans: Live at Her Majesty's - Neděle 9. 11. 2014 od 22:00 hod.

Lee Evans přináší nepřeberné množství jeho klasických komediálních momentů v dnes už kultovním divadelním představením.

Komedie - Dokumentární (Velká Británie - 1994 – 62 min.)



Crime & Investigation™

Více informací na www.crimeandinvestigation.co.uk

Zabijácké Víkendy - Každý víkend v listopadu

Letos v listopadu bude každý víkend kanál CI přibližovat život a činy zabijáků v rámci “Zabijáckého víkendu”. Seriály jako Smrtící manželky, Zločiny, které otřásly Británií, Ďábel, kterého znáš, nebo Fred Dinenage budou ukazovat proslulé i méně známé vrahy a odhalí, jak a proč zabíjeli. Pomocí svědeckých výpovědí, dramatických rekonstrukcí a expertních analýz odkryjí tyto seriály pravdu ukrývající se za těmito zločiny.


GanGsteři: Nejhorší zlo v Americe - Každou sobotu ve 23 hodin

Gangsteři: Nejhorší zlo v Americe odhaluje vzestup a pád jedněch z nejproslulejších zločinců,jací kdy stanuli před americkou justicí. Seriál sleduje kriminálníky jako je Juan Raul Garza Alberto Martinez přes jejich výstup na vrchol zločineckého podsvětí skrze vraždy a distribuci drog, a následně ukazuje, jak byli tito zločinci nakonec předáni spravedlnosti. Pomocí rekonstrukcí a přímých svědectví zasahujících policistů vám ukážeme, že zločin se rozhodně nevyplácí.



History

Více informací na www.history.com

PRVNÍ SVĚTOVÁ: První Moderní Válka – Neděle 9. 11. 2014 ve 22:00 hod.

Epický příběh o tom, jak První světová válka navždy změnila způsob vedení boje. Byla to válka “prvenství”, tvořící přechod od boje muže proti muži s malými puškami, bajonety a kavalérií k modernímu arzenálu, který se dodnes používá při ozbrojených konfliktech. Tato válka také jako první zažila vzdušné bombardování měst, epické tankové bitvy, souboj o kontrolu vzdušného prostoru, vývoj ponorek, použití chemických zbraní i bunkrů. Pomocí dramatických rekonstrukcí a počítačových triků vrhá tento dokument světlo na ničivé následky, které měly tyto technické vynálezy na všechny zúčastněné strany.



English Club TV

Level Up! – Neděle 9. 11. 2014 / 21:30 hod.

Nový pořad o autech na English Club TV!

Dokážete si představit život bez svého oblíbeného auta? Jste fanoušek závodění a jste připraven odložit všechny své schůzky a dívat se na Grand Prix Formule 1? Myslíte si,že držíte krok s nejnovějším vývojem v automobilovém průmyslu? Pak je nový program "Enginuity" je právě pro vás! Nový program "Enginuity" nabízí svým divákům zajímavé a užitečné informace o moderních technologiích a materiálech pro výrobu automobilů, novinky z automobilového průmyslu, slučování největších světových automobilových koncernů a nejnovější inovace v karoserii a v designu prostoru interiéru pro cestující.



Pro satCentrum připravil Axocom, 7. 11. 2014, fotografie dodal Axocom, po kliknutí se zvětší




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/EoON7z Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.10.2014 • Tipy na víkend 1. 11. - 2. 11. 2014
24.10.2014 • Tipy na víkend 25. 10. - 26. 10. 2014
17.10.2014 • Tipy na víkend 18. 10. - 19. 10. 2014
03.10.2014 • Tipy na víkend 4. 10. - 5. 10. 2014
19.09.2014 • Tipy na víkend 20. 9. - 21. 9. 2014
12.09.2014 • Tipy na víkend 13. 9. - 14. 9. 2014

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist