Aukce TV Prima vynesla Nadaci Terezy Maxové dětem 217 500 korun
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 27.11.2014
Exkluzivní charitativní aukce TV Prima vynesla Nadaci Terezy Maxové dětem 217 500 korun. Největší zájem byl o kytaru legendárního Bryana Adamse, který je exkluzivním hostem 10. ročníku charitativní módní přehlídky Fashion for Kids 2014. Hlavním mediálním partnerem akce je TV Prima a webový portál Prima STYLE.


Jednodenní aukce nabídla prostřednictvím stránek Aukce.iPrima.cz exkluzivní kytaru Bryana Adamse s vlastnoručním podpisem a unikátní černobílou fotografii Terezy Maxové focenou právě Bryanem Adamsem ve velikosti 150 x 150 cm i exkluzivní vstupenky na samotný charitativní večer Fashion for Kids.

Největší boj se od ranních hodin strhl o atypickou kytaru Little Martin, kterou věnoval slavný Bryan Adams. Po dopoledním přihazování zamíchala kartami Markéta Jurovská, která využila možnosti „kup teď“ a po přihození rovných 200 tisíc korun se stala okamžitou majitelkou hudebního nástroje.

„Aukce jsem se zúčastnila za svou maminku Dianu, která je Bryanovou velkou fanynkou. Přála si mít jeho kytaru doma, a zároveň pomoci dobré věci. Hrát na ni nebude, ale určitě si ji vystaví na viditelné místo,“ uvedla Markéta Jurovská. Její mamince se splní i jiný sen, díky účasti na Fashion for Kids se s Adamsem rovnou setká.

Výtěžek Nadace – 217 500 korun – putuje na konto Nadace Terezy Maxové dětem, peníze podpoří azylové domy v České republice. Charitativní módní přehlídka Fashion for Kids proběhne v pátek 28. listopadu v pražském Obecním domě. V roli modelů se představí i moderátoři Zpráv FTV Prima Gabriela Kratochvílová a Roman Šebrle. Hlavním mediálním partnerem akce je TV Prima a webový portál Prima STYLE.


Vedran Kovačević, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, 27. 11. 2014

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21100/aukce-tv-prima-vynesla-nadaci-terezy-maxove-detem-217-500-korun/