Prosincová magie na Prima ZOOM
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 04.12.2014
Zapomeňte na Copperfielda! My vám představíme novou hvězdu kouzelnického světa, Davida Blaina! David je americký kouzelník, iluzionista a umělec. Narodil se v Brooklynu v New Yorku do rodiny veterána z vietnamské války a učitelky. V žilách mu koluje ruská, židovská, italská a portorická krev. Jako čtyřletý viděl v metru kouzelnické vystoupení a to zažehlo jeho zájem o magii. Proslavily ho zejména vytrvalostní výkony, pouliční a kontaktní magie. Vystupuje po celém světě a překonal několik světových rekordů.


Nechte se vtáhnout do světa kouzel:

7. 12. 21.00 – Kouzla Davida Blainea: Magie na ulici
14. 12. 21.00 – Kouzla David Blainea: Uvězněn v ledu
21. 12. 21.00 – Kouzla Davida Blainea: Skutečnost, nebo magie? (1. díl)
28. 12. 21.00 – Kouzla Davida Blainea: Skutečnost, nebo magie? (2. díl)


Kouzla Davida Blainea (v premiéře každou prosincovou neděli od 21.00)

Magie na ulici
První televizní speciál mága Davida Blaina, kterého proslavily kouzelnické triky v ulicích anglických měst, vznikl z jednoho prostého důvodu: „Chtěl jsem vrátit magii a kouzla tam, kde byly před sto lety,“ říká Blaine. O co jsou jeho výstupy jednodušší, o to víc vyráží dech. Kamery se navíc soustředí na reakce samotného mága. Tento koncept, který se díky Davidu Blainovi poprvé objevil v roce 1997, úplně změnil způsob, jakým dnes vznikají televizní kouzelnické pořady a show.

Uvězněn v ledu
Pouliční mág David Blaine se na 72 hodin nechává zmrazit v obrovském kusu ledu. Kvůli nedostatku místa nebude moci spát a je jisté, že z následků se úplně zotaví nejdříve za měsíc. Tedy, pokud přežije. Jaké je pozadí triku? My vám ho prozradíme. A nebudou chybět ani záběry z příprav na „zmražení“ a triky z ranku pouliční magie, jež Davida Blaina tolik proslavily.

Skutečnost, nebo magie?
Hvězda pouliční magie, David Blaine, se setkává se svými oblíbenými celebritami a dostává šanci je okouzlit. Mezi těmi, kdo dostanou šanci prohlédnout Blainovy triky, jsou Woody Allen, Robert De Niro, George W. Bush, Bryan Cranston, Aaron Paul, Harrison Ford, Kanye West, Jamie Foxx, Ricky Gervais, Woody Harrelson, Stephen Hawking, Lenny Kravitz, Olivia Wilde, Katy Perry, Michael Phelps nebo Will Smith. Podaří se jim to? Inu... Harrison Ford reaguje na neuvěřitelnou fintu slovy: „Vypadni dopr... z mého domu.“

www.prima-zoom.cz – unikátní on-line magazín: základní info, program, aktuality, fotografie, zajímavé články a ještě něco navíc.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21138/prosincova-magie-na-prima-zoom/