Tipy na víkend 13. 12. 2014 – 14. 12. 2014
Autor: Axocom , e-mail: info@filmplus.cz Přidané: 12.12.2014
Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Tentokráte kanálů Film+, Nickelodeon, Comedy Central, Crime & Investigation, HISTORY a English Club TV. Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.



Film+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Jak vykrást banku - Sobota 13. 12. 2014 / 18:30 hod

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=p47O_QHMsRM

Jason zůstane při přepadení banky v bezpečnostním trezoru s Jessicou, členkou bandy zločinců, kteří jsou před trezorem a chtěji dovnitř. Celá banka je obklíčená policií, která vyjednává s bandou a ti zase s Jasonem. Pouze Jason a Jessica mají přístup k centrálnímu počítači banky a toho patřičně využijí...

Komedie (USA - 2007 - 81 min.)
Režisér: Andrews Jenkins
Hlavní role: Nick Stahl, David Carradine, Erika Christensen, Gavin Rossdale, Terry Crews


Snajpr - Sobota 13. 12. 2014 / 21:45 hod. FILM+ PREMIÉRA!

Komisař Mattei jede zatknout gang bankovních lupičů, ale při zatýkání neznámý skrytý odstřelovač zabije řadu policistů a umožní gangu uprchnout. Jeden z gangu je raněn a celá skupina je donucena vyhledat lékaře, u kterého se také ukryjí. Celonárodní pátrání komplikuje fakt, že odstřelovač je neznámý a najít důkaz o jeho vině je proto nemožné. Komisař musí použít jiné prostředky k usvědčení vraha...

Kriminální film (Francie - 2012 - 89 min.)
Režisér: Michele Placido
Hlavní role: Daniel Auteuil, Mathieu Kassovitz, Nicolas Briancon, Violante Placido, Arly Jover


Síla odvahy - Neděle 14. 12. 2014 / 17:15 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=DL0mMJ7lwEI

Louise, Jeanne, Suzy, Gaëlle a Maria tvoří úžasný odbojový tým. Píše se květen 1944 a skupina pěti žen zapojených do odboje seskočí padákem na okupované francouzské území se speciálním úkolem. Mají zachránit britského geologa, který byl zajat v Normandii a zabít německého plukovníka SS Heindricha. Skupinu vede vdova po vůdci odboje Louise, která prošla střeleckým výcvikem. Jeanne je tvrdá holka, která se nerozpakuje zabíjet. Někdejší showgirl Suzy bývala Heinrichovou milenkou. Gaëlle je odbornice na výbušniny, která zoufale touží po akci. A Maria je italská šlechtična, která v utajení pracuje pro francouzský odboj. Příběh pěti žen, které se staly hrdinkami, byl inspirován skutečným osudem Lisy Villameurové, která působila za 2. světové války ve francouzském odboji.

Drama (Francie - 2008 - 112 min.)
Režisér: Jean-Paul Salomé
Hlavní role: Sophie Marceau, Julie Depardieu, Marie Gillain, Déborah François, Moritz Bleibtreu, Vincent Rottiers


Odsouzení - Neděle 14. 12. 2014 / 21:30 hod. FILM+ PREMIÉRA!

Film podle skutečné události. Bettyn svět se zhroutí, když je její milovaný bratr Kenny zatčen a odsouzen za vraždu na doživotí. Betty je přesvědčena o jeho nevinně a pomocí nejmodernějších kriminálních technologií se snaží prokázat bratrovu nevinnu. Neobyčejné pouto mezi sourozenci je inspirativní pro náš uspěchaný život. Úžasný výkon Hillary Swank, dvojnásobné držitelky Oscara, v roli Betty.

Životopisný film (USA - 2010 - 107 min.)
Režisér: Tony Goldwyn
Hlavní role: Hilary Swank, Minnie Driver, Sam Rockwell, Bailee Madison, Melissa Leo



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Marvin, Marvin… - Sobota 13. 12. 2014 / 13:25 hod.

Mama, táta, PopPop a Henry vyrážejí na víkend z města. Marvin se chopí příležitosti uspořádat svou první domácí párty. Ale když nepříznivé počasí způsobí, že Marvinova rodina přijde domů dřív, Marvin musí spolupracovat s Terim a musí se zbavit veškerých důkazu o tom co se v domě dělo.



Comedy Central Extra

Key & Peele - Sobota 13. 12. 2014 / 18:45 hod.

Keegan-Michael Key a Jordan Peele neboli Key & Peele, je původní sekce komediální představení, ve kterém se tito relevantní komediální herci a spisovatelé, pohledem zvenčí pokoušejí zkoumat život dost provokativním a neuctivým způsobem, a to prostřednictvím kombinace natočených skečů a živých vystoupení na jevišti. Ať už se jedná o satirizování prezidenta, nebo dobírání nacisty, budou Key & Peele předvádět svou chemii, kamarádství a jedinečný pohled, zrozený z jejich společného zázemí a zkušeností.


Millerovi – Neděle 14. 12. 2014 / 20:10 hod.

Nathan Miller je televizním reportérem a už čtvrt roku je rozvedený, o čemž nemají jeho rodiče ponětí. Když se to ale dozví, tak jim dojde, že spolu už nejsou šťastní a že se jen přežívají, a tak se rozhodnou také rozvést. Jeho táta Tom se přestěhuje k jeho sestře Debbie a k němu se nastěhuje jeho máma Carol. A přežívat je teď o dost těžší...



Crime & Investigation™

Více informací na www.crimeandinvestigation.co.uk

Síla přežít – Sobota 13. 12. 2014 od 12:00 hod. Dva nové díly po sobě!

Po surovém vloupání zůstane v hořícím domě muž bojující o život. Jednodenní rybářský výlet se změní v osmidenní noční můru a ženě zamčené v kufru jejího auta hrozí utonutí.

Mladá žena je násilně unesena a sexuálně zneužita. Farmář si uřízne ruku, aby unikl z kombajnu. A 14letá dívka je zanechána s proříznutým hrdlem na pospas smrti.


Kriminální příběhy - Neděle 14. 12. 2014 / 17:00 hod. Dva nové díly po sobě!

Sériový řezník: Elias Abuelazam napadne několik černochů, některé zabije a dva z nich vážně zraní. Přeživší jsou schopni pomoci vyšetřovatelům s jeho identifikací, než stihne utéct ze země.

Popravčí: Příběh o spolku vraždícím na objednávku pod vedením Richarda Savage, který najal Seana Doutra, aby spáchal dvě brutální vraždy.



History

Více informací na www.history.com

Astronauti a šrouby: Když do dílny vlétne raketový batoh NASA z roku (1964), podepsaný Buzzem Aldrinem a Genem Cernanem, Rick a jeho tým se připravují na naprosto unikátní opravu.

Hledání součástky: Když dostane Rick za úkol předělat starý zásobník na cigarety na automat s cyklistickým nářadím, musí na to pořádně šlápnout.


Horalové – Neděle 14. 12. 2014 / 20:00 hod.

Marty je nucený udělat během letu zajížďku, která ho stojí cenné palivo, Rich čelí svým nejhorších obavám, když mu psi utečou v honbě za smrtícím dravcem a Kyle sejme šelmu.



English Club TV

Culinary Travels – Neděle 14. 12. 2014 / 19:30 hod.

Fantastická kulinářské jízda. Setkání se slavnými osobnostmi a jejich zkušenostmi ze zajímavých destinací. Dave Eckert Vás zve k němu v neobvyklé kulinářské expedici do různých zemí. V tomto programu, se naleznete na překrásném ostrově Barbados, seznámíte se s jeho památkami a dostanete chuť na ochutnání místní kuchyně.



Pro satCentrum připravil Axocom, 12. 12. 2014, fotografie dodal Axocom, po kliknutí se zvětší




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21168/tipy-na-vikend-13-12-2014-14-12-2014/