freeSAT nabízí filmové kanály HBO na dva měsíce zdarma
Autor: UPC DTH S.à r.l./CHILLICOM , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 22.12.2014

Společnost UPC DTH S.à r.l., která pod značkou freeSAT poskytuje služby satelitní televize v České republice a na Slovensku, začala nabízet filmové kanály HBO na dva měsíce zdarma všem novým zákazníkům služby freeSAT v České republice.


Noví zákazníci, kteří si aktivují jeden z balíčků freeSAT medium, freeSAT plus nebo SuperPak, k němu nyní automaticky získávají také balíček HBO Pak, za nějž se běžně platí 249 Kč měsíčně, a to po dobu dvou měsíců zcela zdarma. Nabídka je bez jakýchkoliv závazků a balíček HBO Pak se po uplynutí dvou měsíců automaticky vypne.

Balíček HBO Pak obsahuje programy HBO, HBO2 a HBO Comedy, které vysílají nejen světové filmové hity bez reklam, ale i původní seriálovou tvorbu HBO. Do ní patří například třináctidílný seriál s názvem Až po uši, který režíroval Jan Hřebejk. Scénář napsaly Iva Klestilová a Tereza Dusová.


O společnosti UPC DTH S.à r.l.

Společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb, poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice i na Slovensku a navíc řídí služby satelitní televize poskytovatele v Rumunsku. Její služba direct to home (DTH), známá pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, freeSAT v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, se může pochlubit počtem více než 745 500 zákazníků (k 30. červnu 2014). UPC DTH S.à r.l. nabízí svým zákazníkům širokou nabídku televizních kanálů s kvalitním obsahem, špičkový zákaznický servis a vysokou kvalitu signálu vyznačující se čistým HD obrazem. UPC DTH S.à r.l. je dceřinou společností Liberty Global plc.


David Rippl, CHILLICOM, 22. 12. 2014

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21201/freesat-nabizi-filmove-kanaly-hbo-na-dva-mesice-zdarma/