Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 05:30:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Tipy na víkend 27. 12. 2014 – 28. 12. 2014

  Autor: Axocom , e-mail: info@filmplus.cz Přidané: 26.12.2014


Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Tentokráte kanálů Film+, Nickelodeon, Comedy Central, Crime & Investigation, HISTORY a English Club TV. Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.



Film+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Černý korzár - Sobota 27. 12. 2014 / 15:05 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=A0mzao0jNuE

Černý, Zelený a Červený korzár – to jsou tři bratři, kteří chtějí pomstít svého otce. Pomstu chtějí vykonat na lstivém Van Gouldovi. Místo, aby se pomstili společně, dva z bratrů nečekají na posledního, dají se do boje s Van Gouldem, ale ten je lstí přemůže a zavraždí. Zbyl Černý korzár, šíleně zamilovaný do dívky, která je dcerou Van Goulda. Černý korzár má velké dilema – co zvítězí? Láska nebo pomsta?

Akční film (Itálie - 1976 - 118 min.)
Režisér: Sergio Sollima
Hlavní role: Kabir Bedi, Carole André, Mel Ferrer, Angelo Infanti, Sal Borgese


Hledá se Amanda - Sobota 27. 12. 2014 / 18:55 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=Y0fnvOpfYtk

Televizní scénárista a producent je na dně. Pracuje na nesledované TV sérii, holduje hazardu, pije a bere drogy. Když jeho manželka zjistí, přes všechny sliby, další prohřešek, opustí ho. Aby jí získal zpět, chce jako dobrý skutek přivést z Las Vegas domů neteř, která se asi živí prostitucí. Ovšem v Las Vegas číhá pokušení pro notorického hráče na každém rohu! Dokáže to?

Komedie (USA - 2008 - 92 min.)
Režisér: Peter Tolan
Hlavní role: Matthew Broderick, Brittany Snow, Bill Fagerbakke, Patrick Fischler, Jennifer Hall


Znovu se zamilovat - Sobota 27. 12. 2014 / 20:35 hod. FILM+ PREMIÉRA!

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=A9OQWhvBaJE

Energická Amanda opustí svého muže, z kterého se stal nudný otrava středního věku a hledá štěstí u jiného. Jejich sedmnáctiletý syn Justin ale svého otce totálně předělá a z Bena se stane žádaný, nezadaný muž, kterého uhání nejedna žena. Justinovi, právě zamilovanému, se začne otcův povrchní život protivit. Ben musí najít sám sebe a pokusit se získat zpět milovanou Amandu...

Romantická komedie (USA - 2009 - 91 min.)
Režisér: Barra Grant
Hlavní role: Jenna Elfman, Carrie-Anne Moss, Johnny Pacar, Julia Voth, Janeane Garofalo


Králova řeč - Neděle 28. 12. 2014 / 15:40 hod.

Králova řeč je film vyznamenaný Oscarem a úžasný herecký koncert. Koncem třicátých let je Anglie zmítaná skandálem. Edward VIII. abdikuje, aby se mohl oženit s rozvedenou ženou. Na trůn usedá jeho bratr, Jiří VI., který koktá. Králova manželka objeví terapeuta řeči, který používá velmi nekonvenční způsob léčení. Po bouřlivém začátku akceptuje král excentrického pedagoga a dokonce se mezi nimi vytvoří silné přátelské pouto. Klimaxem filmu je králova řeč v rádiu – vyhlášení války Německu. Překoná Jiří VI. svou vadu řeči?

Životopisný film (Velká Británie - USA - Austrálie - 2010 - 113 min.)
Režisér: Tom Hooper
Hlavní role: Colin Firth, Geoffrey Rush, Helena Bonham Carter, Guy Pearce, Michael Gambon, Derek Jacobi, Claire Bloom


George Harrison: Living in the Material World - Neděle 28. 12. 2014 / 20:20 hod. FILM+ PREMIÉRA!
Video na: https://www.youtube.com/watch?v=AGMMXK-661M

Dokument George Harrison: Living in the Material World mapuje život jednoho z nejslavnějších muzikantů všech dob, jeho dětství v Liverpoolu, éru Beatles, sólovou kariéru i soukromý život. George Harrison je nejen úžasný muzikant, ale i hledač rovnováhy mezi materiálním a duchovním světem. Ve filmu je řada nepublikovaných fotografií a rozhovorů, ale i drogy, jeho prudká povaha a náklonnost k ženám...

Životopisný film (USA - 2011 - 208 min.)
Režisér: Martin Scorsese
Hlavní role: George Harrison, Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon, Eric Clapton



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

ICarly - Sobota 27.12.2012 / 11:45 hod.

Přesně v duchu „Waynova světa“ se Carly a její nejlepší kamarádka Samantha „Sam“ Puckettová rozhodnou přetvořit nudný školní projekt na vlastnoručně vedenou internetovou show poté, co jejich kamarád Freddie omylem vystaví video s jejich šaškováním na internetových stránkách pro domácí videa „Splash Face“. Jejich okamžitý úspěch přesvědčí Carly, aby plně zapojila Sam (spolumoderátorku) a Freddieho (technického producenta) a společně spustili iCarly jako každotýdenní internetovou show, ve které si mohou dělat, co chtějí.


Spongebob v kalhotách - Neděle 28. 12. 2012 / 17:40 hod.

Spongebob je veselá, hranatá a žlutá mořská houba, která má kamaráda Patrika (hvězdici) a pracuje v restauraci u pana Krabse jako kuchař, kde pracuje také Sépiák, který nemá SpongeBoba rád. SpongeBob nosí hnědé kalhoty a červenou kravatu.SpongeBob má kamarádku sandy.Je tam zloun plankton.



Comedy Central Extra

John Oliver New York Stand-Up Show - Neděle 28. 12. 2014 / 9:50 hod.

John Oliver's New York Stand-Up Show je stand-up comedy televizní seriál , který v současné době vysílá na Comedy Central ve Spojených státech . Moderuje britský komik John Oliver , přehlídka představuje nový materiál, jak up-and-nadcházející a zavedených komiky. Každá epizoda má čtyři umělci, včetně čalounění stropu se John Oliver obvykle zahajuje přehlídku s krátkým souborem.



Crime & Investigation™

Více informací na www.crimeandinvestigation.co.uk

Zločiny, které otřásly Austrálií - 10.dílů po sobě v Sobotu 27. 12. 2014/ od 6:00 hod

Vražda Ebony Simpsonové. Vyšetřování zmizení devítileté Ebony Simpsonové zavedlo policii k Andrew Garforthovi, jež byl obviněn z její vraždy. Po její tragické smrti vedla její matka Christine kampaň za změnu legislativy týkající se obětí trestných činů.

Peter Dupas. Dupas má za sebou třicetiletou kriminální historii. Po každém propuštění z vězení byly jeho útoky na ženy čím dál násilnější. Poté, co byl v roce 2000 usvědčen ze tří vražd, odpykává si nyní tři doživotní tresty.

Tragédie v Port Arthur. V roce 1996 při masakru v Port Arthur zavraždil Martin Bryant (28 let) 35 lidí a dalších 23 zranil. Po tak šokujícím zločinu byly neprodleně podniknuty kroky ke změně australských zákonů ohledně nošení zbraní.

Jason Downie. 8. listopadu 2010 se Jason Downie vloupal do domu kamarádovy přítelkyně Chantelle Roweové a napadl ji a její rodinu.

Derek Percy. Popis zločinů Dereka Percyho, který brutálně zavraždil 12letou Yvonne Tuohyovou.


Osudové sliby - Neděle 28. 12. 2014 / 16:00 hod.

Případ Sutoriusovi. V roce 2012 byl nalezen Darryl Sutorius zastřelený na své pohovce. Protože se bál, že ho chce jeho žena zabít, nosil údajně doma neprůstřelnou vestu.



History

Více informací na www.history.com

Americké restaurování - Sobota 27. 12. 2014 od 18:00 hod.

Postel, brouci a tak dál. Když zákazník požádá Ricka, aby předělal Volkswagena Brouka ze 60. let na dětskou postel inspirovanou filmem Herbie the Love Bug, vydá se Ron s Leonardem hledat to pravé vozítko.

Jezdci z bouře. Když majitel zábavního parku v New Jersey přiveze obytné auto z 20. let poničené při hurikánu Sandy, je třeba napřít síly a opravit kus historie pro zotavující se komunitu.


Kšefty na Severovýchodě - Neděle 28. 12. 2014 od 11:00 hod.

Riskantní obchod. Aby se vyhnul problémům se zákonem, musí se Tony zbavit jednoho ze svých četných vozidel, zároveň nemůže odmítnou nabídku na koupi dalšího. Skončí v lochu nebo vyhraje?



English Club TV

Laura's Star - Neděle 28. 12. 2014 od 12:00 hod.

Laura je sedm let stará venkovská dívka, která právě přestěhovala spolu se svou rodinou do velkého města. Na její první noc ve svém novém okolí, vidí padající hvězda padá k zemi, najde ho v parku, a zjistí, že je to živá bytost, (který je přerušil jeden z jeho bodů během jeho nouzové přistání ). Vezmeme to zpátky domů (znovu připojit své místo snáplastí ), ona a její mladší bratr Tommy objevit malá hvězda má zvláštní pravomoci a může dělat úžasné věci, jako je, aby si lidé létat a přináší neživé objekty k životu. Ale postupem času jak oznámení, že čím delší je hvězda zůstane na zemi, se stává slabší (s jeho barva mizí, zatímco jeho pravomoci selhání), s jejich soused Max najdou způsob, jak poslat malou hvězdu zpět do vesmíru.


Pro satCentrum připravil Axocom, 26. 12. 2014, fotografie dodal Axocom, po kliknutí se zvětší




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/XwGNWH Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.12.2014 • Extra tip na Film+: Agenti dementi 2
24.12.2014 • Extra tip na Film+: Pokojný bojovník
19.12.2014 • Tipy na víkend 20. 12. 2014 – 21. 12. 2014
18.12.2014 • Extra tip na Film+: Kon-Tiki
12.12.2014 • Tipy na víkend 13. 12. 2014 – 14. 12. 2014
11.12.2014 • Extra tip na Film+: Božská extáze

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist