Nedělní Život naostro na Prima ZOOM – Cesty hrůzy i Masožravec
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 03.01.2015
Nejnovější programový blok Život naostro pokračuje s oblíbeným žánrem doku-reality a dobrodružným obsahem. V neděli startují dva premiérové seriály. Vydáme se po dalších nebezpečných silnicích světa a na lov rozmanité zvěře k snědku. Nejnovější nedělní programový blok Život naostro pokračuje s oblíbeným žánrem doku-reality a dobrodružným obsahem. V neděli startují dva premiérové seriály.


Vydáme se po dalších nebezpečných silnicích světa a na lov rozmanité zvěře k snědku. Život takový, jaký je – jedině na Prima ZOOM.


Vydejte se na cestu a dejte si flák masa:

4. 1. 20.00 – Cesty hrůzy II
4. 1. 21.00 a 21.30 – Masožravec I


Cesty hrůzy II (v premiéře vždy v neděli od 20.00)

Druhá řada úspěšného dokumentárního seriálu znovu dokazuje, že i cesta může být cíl. Blízcí přátelé a kolegové komici Ed Byrne a Andy Parsons vyrazili po dopravních tepnách v různých koutech světa, kolem kterých se rozprostírá vskutku neuvěřitelná krajina. Přitom se postavili nízkým teplotám klesajícím až na minus padesát stupňů na nechvalně proslulé sibiřské Cestě kostí. Sue Perkins a Liza Tarbuck naopak vyjeli po legendární Ho Či Minově stezce, nebezpečné dopravní síti protínající pohoří i džungle Laosu a Vietnamu. A další dva komici Hugh Dennis a David Baddie sjeli dlouhých 2000 kilometrů na etiopských štrekách, které člověku otřásají kostmi a ještě se smějí smrti do tváře. Jejich cíl? Aksum, známý jako domov Archy úmluvy.

4. 1. – Sibiř
11. 1. – Ho Či Minova stezka
18. 1. – Etiopie


Masožravec I (v premiéře v neděli vždy dva díly za sebou od 21.00 a 21.30)

Spisovatel, lovec a dobrodruh Steve Rinella vyrůstal na americkém středozápadě, kde se od útlého věku věnoval lovu ve všech jeho podobách. Dlouholetá vášeň ho vedla k tomu, že se stal hlavní hvězdou vlastního dokumentárního seriálu s prvky reality show. Jako Masožravec se učí další nové zajímavé lovecké techniky, názorně je představuje na kameru a pak s jejich využitím stopuje a loví různé druhy zvířat. Kořist si pak vlastnoručně připravuje na ohni. Popřejte mu dobrou chuť! Seriál získal řadu ocenění – v rámci dokumentů se sportovní tematikou i za vzdělávací přínos.


www.prima-zoom.cz – unikátní on-line magazín: základní info, program, aktuality, fotografie, zajímavé články a ještě něco navíc.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21233/nedelni-zivot-naostro-na-prima-zoom-cesty-hruzy-i-masozravec/