TIVIKO: TV program v novém a se spoustou nových funkcí
Autor: TIVIKO , e-mail: info@tiviko.com Přidané: 05.02.2015

Společnost TIVIKO představila největší inovace svých mobilních aplikací TV program od svého vzniku. Aplikace, jež napříč operačními systémy atakovala hranici 1,5 milionu stažení, představuje úplně nové technologické řešení.


Nejúspěšnější aplikace je postavena na operačním systému Android. V ČR a SK ji aktivně používá 160.000 zákazníků. Mezi hlavní novinky patří např. zobrazování obrázků a trailerů k vybraným pořadům, systém doporučování – tzv. tipy na večer, sdílení prostřednictvím sociálních sítí, vyhledávání stanic, dynamické načítání TV programů, systém registrace, kdy uživatel získá jednotné nastavení na všech podporovaných zařízeních. Nově pro fanoušky seriálů je databáze seriálů.

Zcela se změnila grafika celé služby jednak na webu, také i na smartphonech. Naprostou novinkou jsou aplikace pro Smart TV. Tiviko představuje aplikaci pro značky Samsung, LG, Philips, Panasonic, které budou na jednotlivých platformách Smart TV nasazovány na přelomu ledna a února. Oproti klasickému EPG, které nabízejí operátoři TV přímo v TV, zákazník TIVIKA získá pomocí Smart TV většinu funkcí, které jsou dostupné i na smartphonech. Aplikace pro iOS a WIN8 a Win phone budou nasazovány také na přelomu ledna a února a přinesou stejné možnosti jako zmiňovaný Android.

Aplikace na Smartphonech a služba na webu www.tiviko.com je bezplatná. Všichni zákazníci, kteří budou chtít využít aplikaci na Smart TV, získají první měsíc službu na Smart TV zcela zdarma. Poté bude služba zpřístupněna pouze pro několik TV programů. Plná verze bude jako předplatné za měsíční poplatek 1 EUR, nebo čtvrtletně 3 EUR, či ročně 5 EUR. Zákazníci, kteří si službu TIVIKO budou chtít na Smart TV předplácet, získají také odbourání reklamních sdělení ze smartphonů a webu.


Radek Přikryl, TIVIKO, 5. 2. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21344/tiviko-tv-program-v-novem-a-se-spoustou-novych-funkci/