Pokračování nejúspěšnější kuchařky TV Nova v prodeji již během dnešního dne!
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 30.04.2015
Knižní vydání levných a chutných receptů, které jsou diváci zvyklí vídat prostřednictvím Televizních novin, spatří světlo světa již dnes, ve čtvrtek 30. dubna 2015. Kuchařka „Levně a chutně – Vaříme s Novou“ bude standardně k dostání v kamenných knihkupectvích i na internetu. Do kuchařky se zapojily i oblíbené tváře TV Nova v čele s Lucií Borhyovou, Reyem Korantengem, Františkem Nyklasem a řadou dalších. Ti navíc přináší své tipy, jak pokrmy sami vylepšují a servírují svým blízkým.


Milovníci domácího pečiva se mohou těšit na francouzské bagety, bramborové dalamánky či bramborový pivní chléb. Fanoušci zeleninových jídel zase ocení cuketový sachr dort, zapečený květák, či návod na domácí kečup či hořčici. Tomu, kdo má rád sladké, udělají radost domácí sušenky, pudinková bomba, skořicový koláč nebo lívanečky. Z chuťovek nebudou chybět pivouni na grilu, brusinková kuřecí paštika či slaný štrůdl.

Děti jistě zaujmou čarodějnické prsty, banánových jednohubky nebo dětské tiramisu. Připravit si podle kuchařky můžete i domácí irský likér nebo vaječný koňak, z nealkoholických nápojů pak domácí malinovku či broskvový čaj. Vybere si opravdu každý.

Slavnostní křest kuchařky za přítomnosti moderátorů Televizních novin proběhne ve středu 6. května v 16 hodin před budovou TV Nova. Konkrétní informace o autogramiádě naleznou čtenáři na webu nova.cz.


Alžběta Cimová, Product PR Manager TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21690/pokracovani-nejuspesnejsi-kucharky-tv-nova-v-prodeji-jiz-behem-dnesniho-dne/