Nový Eurosport Player bude spuštěn před legendárním závodem 24 hodin Le Mans
Autor: Eurosport CZ , e-mail: info@eurosport.cz Přidané: 04.06.2015

Eurosport, panevropská jednička ve sportovním vysílání, spustí 10. června novou verzi internetového přehrávače Eurosport Player. Diváci Eurosportu si tak budou moci užít na Eurosport Playeru již legendární vytrvalostní závod 24 hodin Le Mans.


Eurosport nabídne z 24 hodin Le Mans bezkonkurenční přenos, který zachytí každou minutu závodu, a navíc speciální programy, které ještě více pohltí motoristické fanoušky, kteří si užijí množství zákulisních scén i slavného Patricka Dempseyho. Proslulý vytrvalostní závod je vhodnou příležitostí seznámit se s novou verzí Eurosport Playeru, který bude závod vysílat na bonusovém kanálu bez přerušení a bez reklam, a také odhalit inovativní uživatelské novinky, které umožní fanouškům dostat se světovému závodu doslova pod kůži.

Nový Eurosport Player nabízí vylepšené a moderní prostředí, v němž uživatel není nikdy více než jedno kliknutí od živé akce, intenzivnější sportovní zážitky díky souběžným živým přenosům na více kanálech, intuitivní navigaci a přepínání z nabízených kamer.

„Eurosport Player je špičkou ve své třídě produktů OTT a demonstruje, že Eurosport se zaměřuje na dodávání špičkového sportovního vysílání za pevnou cenu na multi-platformním základě přímo spotřebiteli. Nový Eurosport Player má intuitivní navigaci, více statistik a těch nejlepších sportovních momentů a nabídne také přístup z několika úhlů kamery, což optimalizuje zážitek ze sledování našeho rostoucího portfolia světového sportu“, řekl Peter Hutton, generální ředitel Eurosportu.

Arnaud Maillard, viceprezident Digital Media, Discovery Networks International a Eurosportu, dodává: „24 hodin Le Mans je jednou z vlajkových událostí Eurosportu a ideální příležitostí předvést nové a vylepšené funkce Eurosport Playeru. Sportovní fanoušci mohou prožít uchvacující zážitky ze závodu, a to kdykoli a na jakémkoli zařízení.“

Eurosport dlouhodobě vysílá 24 hodin Le Mans, práva vlastní i na rok 2016. V průměru za posledních pět let sledovalo závod na Eurosportu 16,5 milionů diváků.


O SKUPINĚ EUROSPORT

Eurosport Group je panevropská jednička ve sportovním vysílání. Je součástí Discovery Communications, čisla 1 na trhu světových poskytovatelů placených TV programů. Eurosport Group má 222 milionů kumulativních předplatitelů v 91 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Kanál Eurosport – vlajková loď Eurosport Group – vysílá živě přes 5000 hodin sportovních přenosů ročně do 137 milionů domácností v 54 zemích a ve 20 jazykových mutacích. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů, který navštíví až 23 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí.


Petr Nejedlý, česká redakce Eurosportu, 4. 5. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21841/novy-eurosport-player-bude-spusten-pred-legendarnim-zavodem-24-hodin-le-mans/