Nové webové stránky sportovního programu Galaxie sport
Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 15.12.2006
Po delším období příprav byly 4. prosince spuštěny nové webové stránky sportovního programu Galaxie sport. Z původních internetových stránek Galaxie sport se stal komplexní zpravodajský portál ze světa sportu. Na známé adrese www.galaxie-sport.cz mohou diváci najít nejaktuálnější informace ze sportů vysílaných nejen na Galaxii sport. Na stránky se lze dostat i kliknutím na záložku SPORT na novém zpravodajském portálu www.nova.cz, který byl zpuštěn ke stejnému dni.


V Hradci Králové 15. prosince 2006 – Kompletní obměna designu a rozšíření obsahu bylo jedním z hlavních cílů aktualizace internetových stránek sportovního programu Galaxie sport. Dalším a velmi podstatným důvodem obměny byla věčná snaha ještě více zpřístupnit Galaxii sport nejen stávajícím divákům, ale také potenciálním předplatitelům a co nejširšímu spektru sportovních fanoušků.

Nové internetové stránky nabízejí sportovním fanouškům a divákům Galaxie sport kompletní zpravodajství ze světa sportu. Nechybí samozřejmě ani aktuální program, plány přenosů jednotlivých sportů, informace o možnostech příjmu Galaxie sport, ale také divácky velmi atraktivní diskusní fórum k jednotlivým zprávám.

Hlavní novinkou, kterou by diváci neměli přehlédnout, je možnost sledování aktuálních sportovních zpráv, tzv. Sportovního Expresu, přímo na našich internetových stránkách. Jak již bylo řečeno, stále se snažíme nabídnout divákovi Galaxie sport co nejvíce cest k našemu programu a věříme, že toto videozpravodajství je velkým krokem kupředu. Do budoucna počítáme s mnohem vyšším podílem právě těchto videozáznamů na našich internetových stránkách.

O dalších novinkách, které v současné době chystáme, budeme průběžně informovat. Doufáme, že diváci ocení modernější design, rozsáhlejší obsah a také velmi atraktivní možnost sledování videozáznamů přímo na našich webových stránkách.


Eva Novotná, tisková manažerka, Galaxie sport, s.r.o., 15.12.2006



Doplnění redakce satCentrum:

Ze satelitu Galaxii sport můžeme naladit na třech orbitálních pozicích:

- v platformě Czechlink na satelitu Astra 3A, 23,5 st. východně na tr. 12,525 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjemce u distributora karet Trade and Technology na jeden rok za cenu 1.190,- Kč, nebo na půl roku za 650,- Kč. Od 15.10.2006 mohou občané ČR a SR abonovat individuální příjem též na přístupovou kartu diGITALlink (distributorem je společnost GITAL) na jeden měsíc za cenu 200,- Kč, nebo na tři měsíce za 500,- Kč.

- v platformě UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,304 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PIDy 101, A-PID 111, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základní programové nabídky Rodina.

- v platformě DIGI TV na satelitu Intelsat 10-02, 1,0 st. západně na tr. 12,643 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 612, A-PID 845, v kódu Nagravision 2. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního programového balíku.


Úplné týdenní programové přehledy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2189/nove-webove-stranky-sportovniho-programu-galaxie-sport/