Telekom aktualizuje Magio GO: Jednoduchší výber, viac kanálov a Archív už v základe
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 29.06.2015
Telekom od 1. júla 2015 aktualizuje portfólio mobilnej televízie Magio GO, ktorá bude dostupnejšia, ponúkne oveľa viac TV kanálov a Archív už v základe. Hlavné zmeny nastali v zjednodušení ponuky a úprave cien. Na výber bude jeden z dvoch hlavných variantov: Magio GO alebo Magio GO Premium.


Doplnková služba Magio GO Plus sa premenuje na Magio GO Archív. Zákazník s Magio TV získa pri aktivácii TV archívu automaticky Magio GO Archív zadarmo.

Zákazníci bez Magio TV získavajú v novej cene k obom programom Magio GO a Magio GO Premium automaticky Magio GO Archív so 100 % zľavou.


Balíček          Počet kanálov     Cena	     Magio GO Archív
Magio GO 12 (+ 4) 3,98 € zadarmo
Magio GO Premium 35 5,99 € zadarmo


Viac kanálov pre všetkých

Všetci zákazníci s Magio GO si po novom navyše budú môcť užívať oveľa viac kanálov, ako doteraz.

Počet kanálov v Magio GO sa rozšíri z terajších 8 na 12 kanálov: STV1, STV2, Markíza, Doma, Dajto, Joj, Plus, Wau, TA3, ČT1, ČT2 a ČT24. Až do konca septembra budú v ponuke základného balíčka Magio GO v rámci akcie zaradené aj programy Digi Sport 1, ŤUKI TV, Filmbox Plus a Viasat Nature úplne zadarmo.

Do vyššieho variantu Magio GO Premium pribudne až 11 nových staníc: STV1, STV2, Markíza, Doma, Dajto, Joj, Plus, Wau, TA3, CT1, CT2, CT24, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4, Eurosport, Eurosport 2, AXN White, AXN Black, English Club, Duck, ŤUKI TV, Film Europe, Filmbox Plus, Comedy Central, Travel Channel, Discovery Discovery ID Xtra, Animal Planet, TLC, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature a Ginx. Zákazníci tak budú mať od 1. júla na výber z celkovo 35 kanálov, ďalšie pribudnú v nasledujúcich týždňoch.


O spoločnosti Slovak Telekom

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy. Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Peter Gálik, Špecialista komunikácie, Slovak Telekom, 29. 6. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21948/telekom-aktualizuje-magio-go-jednoduchsi-vyber-viac-kanalov-a-archiv-uz-v-zaklade/