Změny v nabídce dotovaných přijímačů Skylink
Autor: M7/Skylink/PRAM , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 01.07.2015


Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o změnách v nabídce dotovaných přijímačů.


Od 1. 7. 2015 rozšiřuje Skylink svou nabídku dotovaných přijímačů. Změny se dotknou jak nabídky pro nové zákazníky (Balíček s přijímačem, kartou a instalací), tak i nabídky pro stávající zákazníky, kteří zvažují výměnu svého starého satelitního přijímače za nový typ, podporující vysílání v HD kvalitě.


Změny v nabídce pro nové zákazníky

Od 1. 7. 2015 přidává Skylink do nabídky dotovaných přijímačů navíc také stále populárnější dekódovací moduly (CA moduly), které jsou určeny zákazníkům vlastnícím televizní přijímač se satelitním tunerem. Tito zákazníci tak budou moci naplno ocenit více než 40 programů v HD kvalitě, které svým zákazníkům Skylink nabízí.

Ke zjednodušení podmínek dochází také při nákupu produktu „Balíčku s přijímačem, kartou a instalací“. Od 1. 7. 2015 může nový zákazník získat všechny komponenty pro satelitní příjem (HD přijímač nebo CA modul, dekódovací kartu a satelitní anténu s příslušenstvím) včetně profesionální instalace jen za 1 Kč, a to bez nutnosti složení vratné částky 999 Kč. Zákazník při koupi balíčku uhradí jednorázově jen předplatné zvoleného programového balíčku na minimálně prvních 6 měsíců.


Rozšíření nabídky pro stávající zákazníky

Od 1. 7. 2015 dochází ke změně i pro stávající zákazníky Skylinku. Zákazníci, kteří vlastní starý typ satelitního přijímače podporujícího jen SD vysílání si mohou při předplatném balíčku Mini nově pořídit za zvýhodněnou cenu 1 Kč také CA modul, který je, jak bylo uvedeno výše, určen vlastníkům televizních přijímačů se satelitním tunerem.


PR M7 Group S.A., 30. 6. 2015


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21954/zmeny-v-nabidce-dotovanych-prijimacu-skylink/