Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 17:37:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Online chat | Články
 

Nezodpovězené dotazy 24. chatu s freeSAT - Jiří Kraval, ředitel UPC DTH pro ČR a SR

  Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.cz Přidané: 03.08.2015


V posledním, 24. chatu satCentrum na vaše dotazy odpovídal ředitel satelitní platformy freeSAT, Jiří Kraval. Jelikož se otázek a připomínek sešlo skutečně hodně a často byly opravdu zajímavé, vybrali jsme pro vás nyní ještě několik dalších z nich a zveřejňujeme je jako doplnění k původnímu článku.


• berky - Dobrý den, pane Kravale, chtěl jsem se zeptat, jestli budete více spolupracovat s konkurenčními platformami na stejné satelitní pozici 1°W jako je DigiTV a Magio SAT při sdílení televizních programů? Na jaké novinky se můžeme těšit do konce roku 2015? S pozdravem František Beránek

Jak už jste možná zaznamenali, spolupráce se Slovak Telecom (Magio SAT a DIGI Slovakia) už probíhá. Další prohlubování této spolupráce v budoucnosti nevylučujeme. Co se týče očekávaných změn, tak se dočkáte již brzy, na podzim bychom totiž měli představit několik zajímavých inovací v naší nabídce.


• Sysiler - Zákazník zo Slovenska - ja by som len chcel pochváliť vaše call centrum, je veľmi rýchle a kvalitné, pracovníci sú profesionálni, 100 spokojnosť. Som ale nespokojný s programovou skladbou, ako sa tu už písalo je absencia aj základných programov v HD, dátové toky na SD programoch tiež úbohé. Chcelo by to zlepšiť. A ešte otázka neplánujete v HD zaradiť aj HBO2 a HBO Comedy? prajem pekný deň

Děkujeme za pochvalu, kvalitní zákaznická podpora je jedním z pilířů, na kterých dlouhodobě stavíme. Co se týče programové skladby, tak jak už jsem zmínil v první fázi rozhovoru – zmiňovaného nedostatku v oblasti HD obsahu jsme si vědomi a intenzivně pracujeme na alternativách, které tento hendikep opět vyrovnají.


• Hans - dobry den, uvazujete v dohledne dobe zaradit v HD zakladni ceske a slovenske stanice? mame od vas 4 karty s kompletnim predplatnym, u konkurence je nabidka velmi podobna, tak bych rad vedel,jak to je nebo vasi sluzbu rovnou vypovedet. Dale zda planuje HBO 2 nebo Cinemax v HD. Skoda,ze jste zbytecne zaradili Slovaksport HD, nemaji uz nic normalniho ke koukani. Diky za odpověď

Na HD obsahu samozřejmě pracujeme, jak jsem již zmiňoval, a mohu dodat, že se nejedná pouze o české a slovenské programy. Co se týče vašeho odběru našich služeb, tak předpokládám, že máte k hlavní kartě přidruženy tři karty freeSAT twin na 2., 3. a 4. přípojku. Myslím, že podobně výhodnou nabídku pro druhý, třetí a čtvrtý přijímač nenajdete u žádného dalšího operátora v ČR. Další HBO kanály budeme do HD převádět jako součást překlopení do MPEG-4.


• Josef Jílovec - Proč freeSAT dělá, že kanál ČT art neexistuje? Není uveden ani v názvu programu, ani v EPG. To jako dosud nebyl oficiálně zařazen?

Děkujeme za připomínku - jednalo se o chybu v EPG, která byla opravena již v průběhu minulého měsíce.


• Josef Jílovec - Dříve chodily technikům společně s boxy také tzv. welcome letáky s programovým průvodcem. Tam si mohl nový zákazník přečíst o službě a o nadstandardních balíčcích, které si může přiobjednat. Od počátku roku 2015 již nic takového nechodí. Nový zákazníci, pokud nejdou na internet, tak nemají vůbec tušení, jaké služby a další balíčky nabízíte. Proč jste tyto velmi potřebné letáky zrušili, případně pokud jste je nezrušili, tak proč už technikům nechodí?

Máte na mysli nějakého konkrétního partnera? Je pravdou, že historicky v distribuci letáků nastal určitý drobný výpadek, ten byl již ale dávno napraven a zmiňované materiály tak již opět standardně chodí jak s STB, tak i se samotnými kartami pro zákazníky.


• Josef Jílovec - Proč více nevytěžujete spolupráci freeSAT + DIGI CZ + DIGI SK + MAGIO? Vždyť jste na stejné orbitální pozici, na stejném trhu a 90% kanálů máte stejných. Mohli byste pak vysílat v datovém toku stejném nebo i lepším, než má Skylink, mohli byste zařadit spoustu nových kanálů při zachování ceny. Tedy vydělali byste na tom vy i zákazníci. Jediný, kdo by nevydělal, by byl Skylink, ale to by vám asi nevadilo. :-) Co vám v této spolupráci brání?

Máte samozřejmě pravdu v tom, že každý operátor by rád poskytoval svým zákazníkům co nejvíce služeb za co možné nejnižší cenu. Zároveň ale musí zvažovat i to, zda sdílením svých kapacit získá dostatečnou výhodu v porovnání s tím, co takový krok přinese konkurenci, s níž sdílení probíhá.


• BIDLO1 - Neuvažujete i o úpravě balíčků? Měl bych třeba zájem o Váš HD balík za 150 Kč měsíčně, v němž jsou pro mě nejdůležitější oba HD Eurosporty ale bohužel pokud si jej chci předplatit, tak zároveň s ním si musím zaplatit za 200 Kč i základní balík, v němž je cca 70 SD mazanic, o které opravdu zájem nemám. Díky.

Ano, reálně uvažujeme o tom, že budeme s HD obsahem pracovat odlišným způsobem než doposud. Věříme, že vás na podzim naše nabídka příjemně překvapí.


Redakce satCentrum, 3. 8. 2015



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Jiří Kraval - freeSAT

- Eva Sedláčková - BabyTV

- Erika Luzsicza - Film+

- Jaromír Glisník - M7 Group

- Jaromír Glisník - CS Link a Skylink

- Ivan Hronec - Film Europe

- Jiří Kraval - freeSAT by UPC Direct

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Jaromír Glisník - Skylink

- NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS

- National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.05.2015 • Chat s freeSAT - Jiří Kraval, ředitel UPC DTH pro ČR a SR
14.07.2013 • On line na satCentrum: Eva Sedláčková - BabyTV
22.03.2013 • On line na satCentrum: Erika Luzsicza - Film+
13.08.2012 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - M77 Group
31.01.2012 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - CS Link a Skylink
02.11.2011 • Chat s freeSAT - Jiří Kraval, ředitel UPC DTH pro ČR a SR

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist