Po Přístavu skóruje TV Prima s Vinaři
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 01.09.2015
Poslední prázdninovou neděli mohli diváci na TV Prima sledovat druhou sérii komediálního seriálu Vinaři. První díl divácky oblíbeného pořadu z prostředí vinic přilákal k obrazovkám 977 tisíc diváků 15+ a dosáhl 26,51 % podílu na sledovanosti. Jedná se tak o další seriálový úspěch TV Prima v jediném týdnu. Start seriálu Přístav, který se vysílal ve středu 26. srpna, sledovalo 959 tisíc diváků starších 15 let s podílem na sledovanosti 26,82 %. Oba seriály se staly nejsledovanějšími večerním pořady napříč všemi televizními stanicemi.


V novém pokračování úspěšného seriálu Vinaři se diváci mohou těšit nejen na své oblíbené postavy z moravských vinic, ale především na další a neokoukané herce na české straně. Děj je opět prošpikován nepřeberným množství hlášek i řadou komických situací. Hned v prvním díle se prostředí seriálu přesouvá do atraktivních oblastí severních Čech, díky tomu že parta křetických vinařů v čele s Bedřichem Pavlíčkem doprovází padreho Tomicu do jeho nové farnosti ve Strdíně. Jak je mezi sebe přijmou nebo nepřijmou místní obyvatelé a pivaři, mohou diváci sledovat každou neděli ve 20.15.

Seriál Přístav vypráví příběh Marka Skály (Martin Dejdar), který odejde od manželky a na svém hausbótu připluje do osady Zátoka, ve které trávil šťastné dětství. Tam si společně se svým kamarádem Romanem Marešem (Filip Blažek) pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová (Vanda Hybnerová), Markova manželka, ovšem netuší, že nejde jen o jeden z jeho „výletů“ a že se její muž nehodlá jen tak vrátit domů.

Další epizodu seriálu Přístav diváci uvidí ve středu 2. září od 20.15.


Marie Fianová, Vedoucí PR a komunikace

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22159/po-pristavu-skoruje-tv-prima-s-vinari/