Plánovaná výluka TV a rozhlasového vysílání z vysílače Sušice/Svatobor
Autor: České Radiokomunikace , e-mail: info@radiokomunikace.cz Přidané: 12.10.2015
V úterý 13. 10. 2015 proběhne údržbová výluka TV a rozhlasového vysílání z vysílače Sušice/Svatobor. Při plánované výluce bude provedena pravidelná kontrola vysílače, anténních systémů, údržba energetiky a vysílací technologie.


Výluka TV vysílání potrvá od 6.00 do 16.00 hodin. Z vysílače Sušice/Svatobor nebude aktuálně vysílat veřejnoprávní multiplex 1 České televize, multiplex 2 s programy televizí Nova, Prima a TV Barrandov, multiplex 3 s programy ČT :D/ART, Prima LOVE, Prima ZOOM, Kino Barrandov, Barrandov Plus, Óčko, Óčko Gold a Šlágr TV.

Na vysílači Sušice/Svatobor dojde také k přerušení rozhlasového vysílání, a to v době od 6.00 do 16.00 hodin. To se dotkne stanice ČRo Radiožurnál na frekvenci 90,6 MHz.

Výluka TV a rozhlasového vysílání z vysílače Sušice/Svatobor se dotkne pouze těch diváků, kteří přijímají signál právě z tohoto vysílače. Diváci, kteří přijímají signál z vysílačů Krašov, Vraní vrch a Mařský vrch, které jsou provozovány na stejných TV kanálech v SFN síti, se výluka netýká.


Zdroj: České radiokomunikace, 12. 10. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22321/planovana-vyluka-tv-a-rozhlasoveho-vysilani-z-vysilace-susice-svatobor/