ASTRA podporuje detský talent v rámci 5. ročníka súťaže
Autor: PRAM/SES ASTRA , e-mail: info@astratalent.eu Přidané: 13.10.2015
V októbri sa opäť spustila súťaž SES ASTRA Talent, ktorá sa koná každoročne už počas posledných piatich rokov. Piaty ročník medzinárodnej výtvarnej súťaže pre deti organizuje spoločnosť SES S.A. (NYSE Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG) na Slovensku, v Bulharsku, Českej republike, Chorvátsku, Maďarsku, Poľsku, Rumunsku, Slovinsku a Srbsku, pričom tento rok podporí organizáciu Lekári bez hraníc.


Deti vo veku 8 až 15 rokov majú za úlohu vytvoriť pohľadnice pri príležitosti 30-teho výročia založenia spoločnosti SES ASTRA, pričom hlavným motívom má byť téma, ako sa bude vyvíjať satelitná technológia v oblasti TV vysielania počas nasledujúcich 30 rokov.

Všetky práce musia byť prihlásené prostredníctvom internetovej stránky www.astratalent.eu. Súťažiť je možné od 1. októbra do 30. novembra 2015.

Po skončení súťaže odborná komisia zložená z umelcov vyberie päť víťazných prác. Ďalších štyroch víťazov vyberie verejnosť prostredníctvom hlasovania na stránke www.astratalent.eu. Všetci víťazi získajú hodnotné ceny, ako napríklad tablety, multimediálne prehrávače a ďalekohľady.

„Deti sú najväčším bohatstvom našej planéty. Podpora ich kreativity poskytuje lepšiu budúcnosť pre nás všetkých. Minuloročné kolo súťaže prekonalo naše očakávania a tohtoročným účastníkom súťaže držíme palce,“ povedala Urszula Marzec, riaditeľka pre marketing a PR v regióne CEE spoločnosti SES ASTRA.

„Veľmi oceňujeme podporu spoločnosti SES ASTRA ako aj účasť detí v súťaži ASTRA Talent. Pomáha nám to zvýšiť povedomie o našej organizácii medzi verejnosťou a tým podporovať ľudí v núdzi po celom svete,“ hovorí Pavel Gruber, generálny riaditeľ organizácie Lekári bez hraníc v Českej republike, charitatívnej organizácie vybratej pre tento projekt.

Viac informácií o súťaži ako aj jej pravidlách nájdete na stránke www.astratalent.eu.


Sledujte nás na:

Twitteri: https://twitter.com/SES_Satellites
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/ses
Facebooku: https://www.facebook.com/SES.YourSatelliteCompany
YouTube: http://www.youtube.com/SESVideoChannel
Blogu: http://www.ses.com/blog
Obrázky a videá SES nájdete na: http://www.ses.com/4245221/library
Štúdie SES (SES White papers) sú dostupné na: http://www.ses.com/18681915/white-papers


O spoločnosti SES:

SES (NYSE Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange: SESG) je vedúci satelitný operátor na svete, ktorého globálna satelitná flotila zahŕňa vyše 50 geostacionárnych satelitov. Spoločnosť poskytuje satelitné komunikačné služby pre vysielateľov, poskytovateľov multimediálneho obsahu, poskytovateľov mobilných, telekomunikačných a internetových služieb, ako aj pre ďalšie súkromné a vládne organizácie po celom svete. Pre spoločnosť SES sú v satelitnom odvetví dôležité dlhotrvajúce obchodné vzťahy, vysoká kvalita služieb a maximálna profesionalita. Kultúrne odlišné regionálne tímy SES sú umiestnené po celom svete a úzko spolupracujú so zákazníkmi, aby splnili ich špecifické požiadavky na satelitnú kapacitu. Spoločnosť SES vlastní podiel vo firme O3b Networks, ktorá sa špecializuje na budovanie satelitných sietí budúcej generácie, v rámci ktorých kombinuje satelitný dosah s optickou rýchlosťou prenosu dát. Ďalšie informácie o spoločnosti SES nájdete na www.ses.com.


Viktor Škulec, PRAM Consulting, 13. 10. 2015




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22326/astra-podporuje-detsky-talent-v-ramci-5-rocnika-sutaze/