Skylink nadeluje vianočné bonusy
Autor: M7/Skylink/PRAM , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 15.10.2015
Chcete si užívať sledovanie tých najlepších programov plných filmov, rozprávok, športu, dokumentov alebo zábavy pre dospelých? Chceli by ste k ich predplatnému získať ešte niečo navyše? Od Skylinku tento rok dostanete vianočný bonus s poriadnou dávkou zábavy, či ste už nový alebo existujúci zákazník!


Pre súčasných zákazníkov satelitnej televízie Skylink, ktorí si v období od 15. 10. do 31. 12. 2015 predplatí ktorýkoľvek základný balíček Skylink na 6 alebo 12 mesiacov, je tento rok pripravený vánočný bonus v podobe predplatného balíčka Mixbox s programami FILMBOX EXTRA HD, FilmBox Premium, FilmBox Family, FightBox HD, DocuBox HD a EroXXX HD vrátane služby Filmbox Live až na 12 mesiacov ZADARMO.

Noví zákazníci, ktorí si kúpia a zaregistrujú satelitnú kartu Skylink v období od 15. 10. do 31.12.2015, a predplatia si na nej niektorý zo základných balíčkov Skylink najmenej na 3 mesiace, dostanú ako vianočný bonus balíček HBO Standard so službou HBO GO a balíček Mixbox so službou Filmbox Live na 2 mesiace.

Kompletné informácie o akciovej ponuke pre nových zákazníkov nájdete na http://www.skylink.sk/prejdite-ku-skylinku a pre súčasných zákazníkov na http://www.skylink.sk/vianocny-bonus.


PR M7 Group S.A., Viktor Škulec - Account Manager, PRAM, 15. 10. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22338/skylink-nadeluje-vianocne-bonusy/