HD Austria společnosti M7 Group s novými satelitními přístupovými kartami pro Rakousko
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 22.10.2015
HD Austria spouští vlastní satelitní televizní platformu! Po tvrdých jednáních s veřejnoprávní stanicí ORF s mediací rakouského regulačního úřadu KommAustria je konečně dosaženo dohody. Už brzy budou moci rakouští spotřebitelé přijímat ze satelitu stanice ORF a privátní televizní stanice ve vysokém rozlišení bez přístupové karty ORF!


Od listopadu 2015 si spotřebitelé mohou volně vybrat mezi novou rakouskou platformou HD Austria společnosti M7 Group a platformou ORF DIGITAL. Díky nové platformě příští generace nabídne HD Austria dvěma miliónům rakouských domácností se satelitním přijímačem ještě bohatší zážitek z televize ve vysokém rozlišení a úplně nové, interaktivní funkce z jednoho zdroje.

Dosud mohli spotřebitelé přijímat ze satelitu většinu rakouských stanic a nabídku HDTV společnosti M7 Group, která je distribuována pod značkou HD Austria, výhradně se satelitní kartou ORF DIGITAL a přístupovou kartou platformy Sky. Novou platformou HD Austria vzniká pro rakouské spotřebitele, prodejce a výrobce televizorů skutečná alternativa k dosavadnímu monopolu přístupových karet ORF.

Pan Martijn van Hout, regionální manažer společnosti M7 pro Německo a Rakousko řekl: „Start nové platformy HD Austria povede k ještě lepší a pestřejší nabídce pro spotřebitele. Neboť pro společnost M7 Group otevírá vlastní platforma cestu k novým službám a hybridním produktům, které doplňují satelitní televizi o streaming obsahu z internetu. Do několika týdnů budou tyto nabídky k dispozici v Rakousku.“

Společnost M7 už provozuje v celé Evropě vlastní televizní platformy s více než 3,5 miliónem klientů. Tento úspěšný kurs bude nyní pokračovat i v Rakousku.


S využitím zdroje: Infosat.de, volně upraveno a zkráceno


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22364/hd-austria-spolecnosti-m7-group-s-novymi-satelitnimi-pristupovymi-kartami-pro-rakousko/