Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 15:19:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Spoločnosť SATRO s.r.o. začína ponúkať dve nové služby: SATROsat a internet SATROdsl

  Autor: SATRO , e-mail: info@satro.sk Přidané: 24.10.2015



Od 02. novembra 2015 spoločnosť SATRO rozširuje pôsobnosť na celé územie Slovenska. Začína ponúkať okrem svojich aktuálních služieb novú digitálnu televíziu cez satelit a nový internet prostredníctvom DSL.



Spoločnosť SATRO s.r.o. pripravila pre svojich stálych aj nových zákazníkov dve nové služby. Ide o digitálnu televíziu SATROsat prostredníctvom DTH platformy. Spomínaná služba bude vysielať svoju programovú ponuku cez SES ASTRA.

Výhody služby SATROsat, ktorú bude spoločnosť ponúkať, sú perfektné pokrytie touto službou a rýchly servis v cene služby. Zákazníci s touto službou tiež získajú možnosť objednať si doplnkové služby - ako napríklad mobilnú televíziu s archívom Touch TV, prenajať si zariadenia a sledovať až na troch televízoroch. Okrem toho počas využívania služby SATROsat majú zákazníci nárok na tzv. nekonečnú záruku na prenajaté zariadenia.

Prostredníctvom služby SATROsat bude možné sledovať viac ako 250 programov, z toho viac ako 40 vo vysokom rozlíšení. Digitálna televízia bude rozdelená do niekoľkých programových balíčkov, s mesačným poplatkom už od 5 EUR. Okrem toho bude možnosť objednať si jeden z trinástich programových balíčkov.

Druhou novinkou je vysokorýchlostný internet SATROdsl. Internet prostredníctvom DSL si budú môcť zákazníci objednať takmer na celom území Slovenska. So službou SATROdsl zákazníci získajú servis už v cene služby a možnosť objednať si so zľavou službu SATROsat. Najlacnejší internet bude už od 13,90 EUR mesačne, pričom najrýchlejšia služba SATROdls PROFESSIONAL dosahuje rýchlosť do 50 Mbit/s za mesačný poplatok 19,90 EUR. Zákazníci majú možnosť rovnako získať s prenájmom zariadení aj tzv. nekonečnú záruku.


Spoločnosť SATRO s.r.o., operátor káblovej televízie a dátových služieb, vznikla v roku 1992. Spoločnosť existuje na trhu už 23 rokov. V súčasnosti patrí k najinovatívnejším spoločnostiam na Slovensku. Zameriava sa najmä na zabezpečovanie televízneho, rozhlasového signálu a vysokorýchlostného internetu pre domácnosti nielen na celom území západného Slovenska, ale už aj vo vybraných mestách stredného a východného Slovenska. Ako prvý operátor káblovej televízie SATRO s.r.o. začalo v roku 2004 vysielať televízne a rozhlasové programy v digitálnom prevedení. Okrem toho spoločnosť ponúka a inovuje dátové služby na báze širokopásmového vysokorýchlostného internetu pod názvom SATRO 12G „vzdušná optika“. Od novembra 2015 SATRO s.r.o. ponúka digitálnu televíziu prostredníctvom satelitu a internet cez DSL.



Marek Michalík, Marketingový manažér, SATRO


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.10.2015 • Food Network získal s dokumentem S Donalem...do Vietnamu další cenu
13.10.2015 • ASTRA podporuje detský talent v rámci 5. ročníka súťaže
06.10.2015 • Da Vinci Learning zve návštěvníky webových stránek freeSAT a jejích facebookových stránek na báječné dobrodružství do Berlína
21.09.2015 • Nová DIGI končí spolupráci s externími dealery, spolehne se na vlastní síť techniků a prodejců
11.08.2015 • freeSAT spouští propagační kampaň, při níž nabízí stávajícím zákazníkům výhody za přivedení nových, slevu dostane každý
05.08.2015 • Najpopulárnejší spôsob TV príjmu na základe zmluvy je cez satelit

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist