Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 06:24:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

HBO Europe vstoupilo po sérii Mamon do Klubu Transparency International

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 16.12.2015


Nedávno HBO Europe s. r. o. odvysílalo poslední díl nejnovějšího seriálu Mamon, který podle norské předlohy pro českou pobočku HBO natočil režisér Vladimír Michálek. Tento šestidílný thriller se stal divácky absolutně nejúspěšnějším titulem v historii vysílání českého HBO – jen první díl seriálu zhlédla více než polovina jeho předplatitelů.


Velký podíl na enormním diváckém zájmu měla kromě pozitivních recenzí také online aplikace HBO GO na www.hbo.cz/mamon, která zpřístupnila vždy jednu epizodu o týden dříve oproti klasickému lineárnímu vysílání. Zvýšení povědomí o této unikátní službě, kterou lze využívat na webu a aplikacích napříč zařízeními, byla jednou z cílů kampaně seriálu. Tímto netradičním způsobem komunikace a legální distribucí prémiového obsahu, nastavilo HBO v Čechách zrcadlo, současným (obchodním) modelům v této oblasti. Naznačilo tak i vlastní posun do prostředí samostatné digitální distribuce, ke které směřuje.

Mezi další linky kampaně patřila výrazná aktivita na sociálních sítích, včetně zapojení osobností z řad investigativních novinářů a dále pak hra, která své hráče zapojovala do děje příběhu Petra Vlčka, hlavního hrdiny seriálu Mamon.

Logickým vyústěním aktivit spojených s thrillerem Mamon je vstup české pobočky HBO do Klubu Transparency International, neboť boj proti korupci je jednou z priorit této společnosti.

Daniel Klička, Country Manager HBO Europe s. r. o. v Čechách k tomu dodává, “Transparentnost hospodaření, jakož i boj s korupcí patří k základním hodnotám naší společnosti. I proto je nám takové spojení blízké. Tím více v tuto chvíli, kdy byl uveden Mamon. Jde o ideální přechod tématu nejen do nově pojaté marketingové kampaně, ale i do našeho reálného pracovního života. Jsme rádi, že můžeme být první mediální společností v Čechách, která se stává členem Transparency International a věříme, že nás ostatní budou opět následovat.”


MAMON

Nový thriller z produkce české HBO se točí kolem privatizace fiktivního podniku Central Energy, nad nímž se tajemný Abrahamův pakt pokouší převzít kontrolu. Hlavním hrdinou je novinář, který se podezřelou kauzou zabývá a při pátrání narazí na znepokojivé informace o svém bratrovi. Šestidílný thriller je českou verzí úspěšného norského formátu Mammon. Zároveň jde o rodinné drama, v němž musí postavy čelit vlastní minulosti. Významnou roli v ději hraje i korupce a metoda zvaná tunelování. Napínavý seriál natočil držitel Českého lva, režisér Vladimír Michálek.

2015 | 60 minut | 18 | thriller z produkce HBO
Režie: Vladimír Michálek
Hrají: Matěj Hádek, Eva Leimbergerová, Gabriela Míčová, Daniel Tůma, Michal Dlouhý
Šestidílný thriller Mamon měl na HBO premiéru 25. října

Youtube: https://www.youtube.com/embed/_V0RdQRqxKs
Filecloud: https://filecloud.hbo.hu/urlmahejccj2yqm


Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách DIGI TV, freeSAT, Magio TV, T-Home a Skylink na satelitech Thor 6 na pozici 0,8 st. západně, Amos 2 na pozici 4,0 st. západně a Astra 3B na pozici 23,5 stupňů východně. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO a HBO HD, HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


S využitím příspěvku Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe,
připravila redakce satCentrum, 16. 12. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.12.2015 • Regionalnitelevize.cz odstartovala outdoorovou kampaň Česko musí přeladit
22.11.2015 • Glisník: pro kódovanou placenou nabídku v DVB-T má Skylink vybudovánu veškerou infrastrukturu
24.10.2015 • Spoločnosť SATRO s.r.o. začína ponúkať dve nové služby: SATROsat a internet SATROdsl
20.10.2015 • Food Network získal s dokumentem S Donalem...do Vietnamu další cenu
13.10.2015 • ASTRA podporuje detský talent v rámci 5. ročníka súťaže
06.10.2015 • Da Vinci Learning zve návštěvníky webových stránek freeSAT a jejích facebookových stránek na báječné dobrodružství do Berlína

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist