Dnes na Prima ZOOM: James May na Měsíci
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.01.2016
Znáte ho z oblíbené show o autech – Top Gear. Ale věděli jste, že James May kromě čtyř kol obdivuje také vesmír? Přijměte jeho pozvání na dobrodružnou cestu k našemu Měsíci. Vydejte se do vesmíru s „topgearákem“: 7. 1., 18.00 hod. – James May na Měsíci (opakování 10. 1. ve 14.00 hod.). Vydejte se ještě dál s Prima ZOOM.


James May se stal moderátorem oblíbené motoristické show Top Gear. Ale jako věčný fanda do všeho, co se týká vesmíru, už jako dítě snil o tom, že jednou bude astronautem. Vědeckotechnický pokrok, který umožnil cesty do vesmíru a slavnou misi na Měsíc, ho odjakživa fascinoval.

Teď konečně nastala Jamesova chvíle obléct si skafandr a odstartovat na fascinující výpravu za příběhem skutečných hrdinů přistání na Měsíci. James May na Měsíci je kompletním příběhem – od otce raketového motoru Roberta Goddarda až k muži, který podnikl velký krok pro lidstvo, vyšperkovaným Jamesovými typickými humornými poznámkami.

www.prima-zoom.cz – unikátní online magazín: základní info, program, aktuality, fotografie, zajímavé články a ještě něco navíc.

Vydejte se do vesmíru s „topgearákem“: 7. 1., 18.00 hod. – James May na Měsíci, vydejte se ještě dál s Prima ZOOM.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22650/dnes-na-prima-zoom-james-may-na-mesici/