Vypnutí sportovních přenosů na programech Dvojka, Dvojka HD, Dajto a Dajto HD
Autor: Skylink/PRAM , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 25.02.2016

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o vypnutí sportovních přenosů na programech Dvojka, Dvojka HD, Dajto a Dajto HD pro české dekódovací karty.


Ve čtvrtek 25. 2. 2016 od 20:45 do 23:00 nebude pro zákazníky Skylinku, kteří používají dekódovací karty pro region Česká republika, dostupný přenos fotbalového utkání Evropské ligy, které vysílají slovenské programy Dvojka a Dvojka HD.

Dále pak nebude pro region Česká republika dostupný zápas Španělské fotbalové ligy (La Liga), který vysílají stanice Dajto a Dajto HD v neděli 28. 2. 2016 od 20:25 do 22:25.

Vypnutí požadují společnosti, které jsou vlastníky práv pro vysílání vybraných zápasů Evropské ligy a Španělské ligy na území České republiky, přičemž provozovatele programů Dvojka, Dvojka HD, Dajto a Dajto HD mají vysílací práva jen pro území Slovenské republiky.

Zákazníci Skylinku, kteří používají dekódovací karty na území Slovenské republiky a mají nastaven region Česká republika, mohou tento problém snadno vyřešit změnou regionu v Zákaznické zóně na webu Skylinku.


PR M7 Group S.A., Marek Němec, PRAM, 25. 2. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22880/vypnuti-sportovnich-prenosu-na-programech-dvojka-dvojka-hd-dajto-a-dajto-hd/