DIGI CZ spouští službu DIGI Internet
Autor: DIGI CZ , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 29.02.2016
Jako doplněk k úspěšné satelitní televizi připravila společnost DIGI CZ nabídku kabelového internetového připojení. Nová služba bude pod obchodní značkou DIGI Internet spuštěna k 1. březnu 2016. Spojením internetu a satelitní televize Nová DIGI TV mohou zákazníci výrazně ušetřit.


Pro zájemce jsou připraveny čtyři tarify rozlišené podle rychlosti připojení. Cena pouze za internetové připojení se závazkem na dva roky je 599 Kč u tří základních tarifů KLASIK, KLASIK PLUS, TURBO (rychlost stahování až 8, 16 resp. 20 Mb/s). Jakou službu internetového připojení zákazník zvolí, závisí při stejné ceně u všech tří tarifů pouze na technických podmínkách a dostupnosti internetu s uvedenou rychlostí v místě připojení zákazníka. Nejrychlejší tarif TURBO PLUS (rychlost stahování až 40 Mb/s) vyjde o stokorunu dráž.

V případě, že si klienti internetové připojení objednají zároveň s některým z balíčků Nové DIGI TV (nebo již jsou jejími zákazníky), získají za kombinaci služeb Nové DIGI TV a DIGI Internetu atraktivní slevu. Ta může být až 200 korun při kombinaci internetu s rozšířenými televizními balíčky HBO, MAXI a připravovaným balíčkem SPORT.

Podrobnosti k internetovému připojení a ceníky služby DIGI Internet budou zveřejněny na webových stránkách www.novadigitv.cz k datu spuštění služby dne 1. března 2016.

„Rozhodli jsme se vyjít vstříc našim zákazníkům a kromě kvalitního satelitního vysílání jim nabídnout i internetové připojení. Pokud si obě služby objednají u nás, ušetří peníze i čas – je přece zbytečné mít dvě smlouvy na dvě služby a platit dvakrát, když jde obojí vyřešit najednou u jediného poskytovatele,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

Společnost DIGI CZ připravuje i další novinky. V brzké době spustí například internetovou televizi. Celá programová nabídka Nové DIGI TV tak bude dostupná i těm zákazníkům, kteří dosud nechtěli, nebo u nich z technických důvodů nebyla možná instalace přijímače satelitního vysílání. Navíc ji bude možné sledovat i na mobilním telefonu, tabletu nebo počítači.


O DIGI CZ

DIGI CZ je přední český operátor satelitního televizního vysílání, který na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou a exkluzivními programy. DIGI CZ je jediným čistě českým satelitním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP, 29. 2. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22886/digi-cz-spousti-sluzbu-digi-internet/