Společnost Gital, s.r.o. rozšiřuje svoji nabídku předplatného pro příjem programu Galaxie sport
Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 28.02.2007
Společnost Gital, s.r.o. ve spolupráci s TV programem Galaxie sport oznamuje rozšíření nabídky předplatného pro dekódovací karty diGITALlink (známé také pod lidovým názvem "Gitalky"). Od 1. března 2007 si budou moci diváci Galaxie sport vybrat ze čtyř druhů předplatného na různá časová období.


V Hradci Králové 28. února 2007 - Společnost Gital, s.r.o., jeden z distributorů dekódovacích karet pro příjem českých programů ze satelitu, již brzy nabídne sportovním fanouškům aktivaci TV programu Galaxie sport prostřednictvím tzv. stíracích kupónů na čtyři různá období.

Potenciální diváci Galaxie sport si budou mít nyní možnost vybrat délku předplatného v rozmezí od jednoho měsíce až po celý rok. Od 1. března budou ceny předplatného pro program Galaxie sport následující: 200,- Kč na jeden měsíc, 400,- Kč na tři měsíce, 700,- Kč na šest měsíců a 1.200,- Kč na dvanáct měsíců. Kupóny lze pořídit v distribuční síti firmy a aktivaci lze provést prostřednictvím internetu nebo SMS zprávy.

Pro podrobnější informace se můžete obrátit na obchodní oddělení společnosti Gital, s.r.o. (www.gital.cz) a na zákaznické centrum na tel.: 848 100 848 .


Eva Novotná, tisková manažerka, Galaxie sport, s.r.o.


Sportovní placený TV program Galaxie-sport vysílá od dubna 2002. Je zařazen v 99% domácností s placenými programy v ČR, v lednu 2007 byl dostupný v 588.000 domácností ČR a 495.000 domácností na Slovensku. Galaxie-sport vysílá 24 hodin denně. V programové nabídce se zaměřuje na hokej, fotbal, motorismus, tenis, basketbal a sportovní zpravodajství. Galaxii-sport sleduje denně až 88.000 diváků, alespoň jednou týdně až 428.000 diváků. Vyplývá to z výzkumu MML o sledovanosti Galaxie-sport realizovaného společností Median.

Muži tvoří téměř 80% diváků, přibližně 60% diváků je v nejproduktivnější věkové kategorii 20-49 let, převažují diváci s vyšším vzděláním. Diváci Galaxie-sport mají spíše střední až vysoký měsíční příjem. Z hlediska místa bydliště je největší sledovanost ve středních a velkých městech v návaznosti na sítě kabelových televizí. Průměrný divák Galaxie-sport je muž ve středním věku vyššího vzdělání a bydlící ve větším městě s vyšším měsíčním příjmem.


PR Press Galaxie sport, 28.2.2007

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2290/spolecnost-gital-s-r-o-rozsiruje-svoji-nabidku-predplatneho-pro-prijem-programu-galaxie-sport/