Mimoriadna diskusná relácia s víťazmi volieb už túto nedeľu!
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 10.03.2016

Slovensko má za sebou parlamentné voľby, dôležité otázky však ešte iba prichádzajú. Ako bude vyzerať nová vláda? Vydrží, alebo nás čakajú predčasné voľby? A ako ovplyvnia chod krajiny nováčikovia, ale aj extrémisti v parlamente?


Tieto a mnohé ďalšie otázky, týkajúce sa povolebného vývoja a zostavovania novej vlády, položia moderátori Zlatica Puškárová a Michal Kovačič zástupcom všetkých ôsmich politických strán, ktoré sa prebojovali do parlamentu - už túto nedeľu 13. marca 2016 o 11:15 v diskusnom programe s názvom Mimoriadna relácia - Víťazi volieb.

"Situácia v celej spoločnosti je veľmi napätá a nejasná, myslím si, že niet človeka, ktorého by nezaujímal ďalší vývoj na politickej scéne. Aj túto nedeľu sme preto pozvali do štúdia všetkých osem lídrov nových parlamentných strán, aby sme divákom sprostredkovali čo najväčšie množstvo informácií o tom, kedy bude zostavená nová vláda a v akom zložení," povedal Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky skupiny Markíza.

O novom zložení parlamentu rozhodli Slováci vo voľbách uplynulú sobotu 5. marca 2016 – tvorený bude stranami Smer-SD, Sloboda a Solidarita, OĽaNO - Nova, Slovenská národná strana, Ľudová strana - Naše Slovensko, Sme rodina - Boris Kollár, Most - Híd a #Sieť.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 10. 3. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22937/mimoriadna-diskusna-relacia-s-vitazmi-volieb-uz-tuto-nedelu/