2. ročník ankety TOTAL bestCOOLpark jde do finále
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 11.03.2016

Prima COOL hledá již od prosince nejlepší skiareál letošní sezóny. Každý, kdo udělí hlas jednomu ze svých oblíbených tuzemských skiareálů, může vyhrát snowboard z limitované edice NITRO CINEMA COOL, stylový COOL PHONE a spoustu dalších cen.


Od začátku prosince až do 15. března mohou lidé na webových stránkách www.bestCOOLpark.cz nominovat jakýkoli skiareál na území České republiky. Skiareál, který získá největší počet hlasů, se stane držitelem ocenění TOTAL bestCOOLpark ve druhém ročníku stejnojmenné ankety.

Kromě ankety Prima COOL vysílá pořad TOTAL COOLrider, který po coolovsku hodnotí vybraných 10 skiareálů, přináší sněhové zpravodajství a informace ze skiareálů.

Generálním partnerem zimy na Prima COOL je TOTAL Česká republika. „Pro podporu značkových motorových olejů TOTAL QUARTZ v zimních měsících jsme hledali netradiční komunikaci a silného partnera. Spojení obou našich kritérií jsme našli v zimním projektu bestCOOLpark televize Prima COOL, který nám poskytuje propojení komunikace značky v televizi, na internetu i přímo v lyžařských střediscích,“ říká ke spolupráci s Prima COOL Filippo Falcinelli, marketingový manažer TOTAL Česká republika.

Loňským vítězem ankety bestCOOLpark je skiareál Klínovec.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22940/2-rocnik-ankety-total-bestcoolpark-jde-do-finale/