Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 17:03:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Dubnové premiéry na HBO

  Autor: PR Press 2Media , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 09.03.2007


HBO se představí na Febiofestu a svým divákům nabídne pořádnou porci filmových hitů: Čtvrtý díl Harryho Pottera, chytrá akční sci-fi Já, robot, Oliver Twist Romana Polaňského natáčený v Praze, česká teenagerská komedie s atraktivním duem Kotek a Mádl Rafťáci a Vetřelec vs. Predátor – to jsou bezesporu filmy, které budí pozornost. HBO je v dubnu uvede v nedělní televizní premiéře.

Schéma HBO se přitom nemění: v pondělí v osm hodin večer se vysílají filmy v originální verzi s titulky, které měly nedělní premiéru několik týdnů předtím. Úterky patří seriálům – jedním z nich je i skvělý Deadwood, jehož vyprávění se už bohužel pro všechny fanoušky schyluje ke konci.

Ve středu a v sobotu se rovněž vysílají seriály a poté filmy v repríze. Čtvrtky a pátky a samozřejmě neděle zato patří premiérám. Nechybí ani pravidelný pořad o filmových novinkách Cinema, Cinema, Cinema nebo stand-up comedy show Na stojáka, která počínaje březnem nabírá ve svých konkursech i nové baviče z Brna a vlastně i celé Moravy. Záleží na tom, kdo přijde!

HBO je proslulé nejen vysíláním těch největších filmových hitů jako první ze všech televizních kanálů, ale je také synonymem vynikající původní tvorby. Vedle seriálů a minisérii to jsou celovečerní filmy obsazované těmi nejlepšími herci, které se pravidelně objevují v seznamech oceněných či nominovaných filmů na prestižní Zlaté glóby a ceny Emmy.

Jedněmi z nich je i na 11 Emmy nominované drama podle skutečné události Paní Harrisová v hlavní roli s Annette Bening a Benem Kingsleym a rovněž pravdivým příběhem inspirované drama Warm Springs o předprezidentském období F. D. Roosevelta, kterého ztvárnil Kenneth Branagh. Tento snímek získal 5 Emmy a dalších 11 nominací.

Oba dva filmy budou k vidění na letošní přehlídce Febiofestu, a to v kinech Village Cinemas Anděl 23. a 27. března (Paní Harrisová) a 28. a 30. března (Warm Springs).

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz, mediální servis HBO: 2media.cz, s.r.o.


Připraveno ve spolupráci s 2media a HBO, ČR, 8.3.2007


Doplnění redakce satCentrum:

Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO 2, AXN, Cinemax, Cinemax 2, MGM, FILM BOX, NONSTOP KINO a Spektrum na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout v sekci TV download. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Hustler TV, Hustler Blue a XXX Xtreme, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Anime+, Discovery Channel, Jetix a Reality TV, amerických CNN, Cartoon, TCM, MTV, VH1 a Travel Channel, britského kanálu BBC Prime, slovenské zpravodajské TA3 a týdenních podrobných programů kanálů Galaxie-sport, Eurosport, Eurosport 2, Sport1, TV5 Monde, Deko, Paprika, Viasat Explorer, Viasat History, Minimax, Anime+, Hallmark, Film+, TV Markíza, TV Prima, ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 sport a řady dalších...


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 7   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.03.2007 • CBW: Hudební MTV chce spustit český kanál v roce 2008 [ 8 ]
08.03.2007 • Na Galaxii sport začíná nová tenisová sezóna
06.03.2007 • Nové německé satelitní televize na družicích Astra
03.03.2007 • UPC Direct si loni nově předplatilo 15 100 zákazníků [ 6 ]
28.02.2007 • TRADE and TECHNOLOGY zveřejnila aktuální ceník placených programů, platný od 1.3.2007
28.02.2007 • Společnost Gital, s.r.o. rozšiřuje svoji nabídku předplatného pro příjem programu Galaxie sport [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  HBO 

09.03.2007 16:50 • pme
Trochu budem oponovat,niektore filmy isli skor na komercnych staniciach ,ako na HBO. Nebolo ich vela , ale bolo. A este treba podotknut,ze o ake filmy ide a ich kvalitu.
Kvalita HBO ma klesajucu tendenciu.Ale vsak vysielaju v europe iba pre byvali vychodny blok. To hovori za vsetko.
 
 
  Chlapci, ste na omyle... 

09.03.2007 16:16 • Hannibal
Porovnaval som svojho casu premiery na HBO a na inych kanaloch (Premiere, Canal+, TV1000...) a casy uvedenia premier su priblizne rovnake... co sa tyka kanalov Taquilla, Jim je pekne vedla, lebo to je kanal typu PPV, kde chodia novinky ovela skor, ako na beznych filmovych PAY-TV. A to, ze ma niekto doma film na DVD, ktory ide na HBO, je uplne OK, pretoze film ma asi nasledovny kolobeh - kino - DVD pozicovne - DVD predaj - PPV kanaly - PAY-TV kanaly - bezne komercne, resp. verejnopravne TV. Na DVD sa film objavi po cca 3 - 9 mesiacoch, na PAY-TV asi po 1 - 3 rokoch (vacsinou 2).
 
 
  HBO 

09.03.2007 14:49 • anonym
JE TO TAK...
 
 
  HBO 

09.03.2007 10:37 • Maťo
Bohužial musím s Tebou súhlasiť Jime. Všetko išlo už na Premiere, resp. niektoré z toho mám doma na DVD. A HBO z toho robí boom ako hovädo, že aký sú dobrý ... trapas :-(
 
 
  HBO je vposlenej dobe kanal pr ... 

09.03.2007 09:48 • Jim
HBO je vposlenej dobe kanal pre pamatnikov a nie milovnikov noviniek a hitov. Pozrime len na nemecke Premiere alebo spanielske Taquilla neda sa to porovnat a tak mili divak ty len plat za to co si uz videl pred rokom, dvoma.
 
 
  Plne suhlasim 

09.03.2007 09:20 • PME
Plne suhlasim s tymto nazorom,vsak hbo-cz distribuuje kanal AXN,kde su same serialy,ale bohuzial ho skurvili prerusovanim vyselania s reklamamy.
PAY-TV sa uz neoplati mat,koniec zlatym casom.Biznis je biznis a divaci su odstaveni na vedlajsiu kolaj.
A co sa tyka HBO,tak je to uz kanal o nicom. Sem tam nejaky trhak a same dramy a filmy "halmarkovskho" typu.
 
 
  Chtelo by to spise udelat kana ... 

09.03.2007 08:56 • faust
Chtelo by to spise udelat kanal HBO Serial a vsechny ty serialy z HBO1 presunout tam at je to konecne zase OPRAVDOVY FILMOVY KANAL!!!!
 
 
Celkový počet komentářů: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist