Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 09:12:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Ženský tenis se stěhuje exkluzivně na O2 TV, tříletá práva na kompletní okruh WTA získal O2 Sport

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 13.04.2016


Sportovní stanice O2 Sport naplňuje svoje dlouhodobé strategické cíle a nyní rozšiřuje nabídku vedle exkluzivního fotbalu a hokeje také o tenis. Od 1. ledna 2017 se můžou diváci těšit až na dva tisíce zápasů ze všech tenisových turnajů žen okruhu WTA, včetně prestižního finále Turnaje mistryň v Singapuru. Digitální televize O2 TV také v současné době pracuje na konceptu tří samostatných kanálů, které budou věnované právě těm nejpopulárnějším sportům, jakými jsou zmíněný fotbal, hokej a tenis.


Vysílací práva na tenisový okruh WTA získal O2 Sport až do konce roku 2019 a jedná se o vůbec největší tenisový programový balík, který se v České republice vysílal. Celkem obsahuje přes 3000 hodin živých přenosů, tradiční tenisový WTA magazín a samozřejmě zápasy z 54 turnajů z celého světa. Chybět nebude ani tuzemský podnik Prague Open.

"Jsme moc rádi, že jeden z nejúspěšnějších českých sportů za poslední roky se stěhuje na O2 Sport. Plánujeme zprostředkovat maximální počet zápasů, kde naplno využijeme funkce multidimenze. Divák tedy bude moci sledovat souběžně i několik zápasů z různých turnajů," prozrazuje Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport.

Vedení ženské tenisové asociace vyjádřilo radost nad tím, že český divák bude moci poprvé v historii sledovat přímé přenosy ze všech turnajů okruhu WTA. "Jsme nadšeni, že v rámci partnerství s O2 Czech Republic můžeme fanouškům ženského tenisu nabídnout nebývalé množství obsahu. S osmi kanály a také s komplexním internetovým obsahem budou mít diváci O2 TV přístup ke všem klíčovým momentům celého okruhu WTA," uvedl přímo Bruno Rocha, výkonný viceprezident WTA Media.

K vysílání série WTA v O2 TV se exkluzivně vyjádřila také česká tenisová hvězda Petra Kvitová. "Je skvělé, že tenisoví fanoušci budou moci sledovat okruh WTA na O2 Sport. Od roku 2017 na ně čeká velká porce zápasů. Moc se těším, až vás všechny příští sezonu uvidím," vzkázala dvojnásobná wimbledonská vítězka a světová sedmička.

Ženský tenis zažívá v posledních letech díky velkým úspěchům strmý nárůst popularity. Celkem sedm českých hráček se aktuálně nachází mezi stovkou nejlepších tenistek, z toho Karolína Plíšková, Lucie Šafářová a Petra Kvitová se pohybují dokonce v elitní TOP 20 světového WTA. Navíc Česká republika patří již několik let v rámci mezinárodního Fed Cupu na první místo ženského tenisového žebříčku.


O O2 TV a O2 Sport

Digitální televizi O2 TV využívá více než 200 tisíc českých domácností. V roce 2015 spustil operátor vlastní sportovní kanál O2 Sport, představil nové tarifní plány, jejichž součástí jsou 4 plnohodnotné O2 TV zdarma k využití na mobilu, počítači nebo tabletu, a přinesl divákům tzv. multidimenzi. Díky stanici O2 Sport a funkcionalitám jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až 50 hodin zpětně počet zákazníků O2 TV stále stoupá, meziročně o více než 10 %.

Od prosince 2015 nabízí O2 možnost pořídit si nový set-top box, díky kterému si každý divák v České republice může O2 TV pustit na internetu od libovolného poskytovatele. Stejnojmenná aplikace O2 TV, která umožňuje sledovat televizní kanály také na přenosných zařízeních, eviduje 600 tis. stažení.

Kanál O2 Sport je možné sledovat také ve více než 800 hospodách a restauracích v České republice. Jejich seznam najdete na www.sportovnikino.cz .


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.04.2016 • Pomozte dětem: Irglová, Doležalová i Voldánová oslaví plnoletost v přímém přenosu
13.04.2016 • Každý druhý den na ČT art zahraniční film v původním znění
13.04.2016 • Vrátí se Moriarty ve čtvrté řadě Sherlocka? Zjistí diváci České televize. Labyrint putuje do USA
12.04.2016 • Fenomenálna Horná Dolná tradične ovládla pondelkový večer!
12.04.2016 • JOJ Group bola lídrom trhu v utorok, vo štvrtok aj v sobotu, premiéra show Vtedy na západe predbehla konkurenciu
11.04.2016 • Show Jana Krause – 13. 4. 2016

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist