AMC připravila dvě digitální novinky k druhé řadě seriálu Fear the Walking Dead
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 13.04.2016

AMC Networks International a vydavatel videoher, společnost Versus Evil, spustili oficiální mobilní hru Fear the Walking Dead: Dead Run, založenou na stejnojmenném televizním seriálu stanice AMC. Mobilní aplikace je nyní celosvětově dostupná zdarma v iTunes.


Hra Fear the Walking Dead: Dead Run Vás zavede do centra zdevastovaného Los Angeles a úkolem je prchat před davy zombies, které město zaplavily. Atraktivním prvkem hry je bezesporu komiksové černobílé pojetí celé hry, možnost stát se svým oblíbeným hrdinou a také arzenál nabízející více jak 40 druhů zbraní plus speciální úrovně, ve kterých se odehrávají příběhy shodné s dějem televizního seriálu.

“Chtěli jsme spustit jedinečnou a vzrušující hru, která vzdává hold neuvěřitelné podívané, kterou seriál nabízí. Hra vtáhne fanouška do děje rozpadající se civilizace v centru města Los Angeles a umožní mu zažít začínající apokalypsu,” řekl Mac McKean, viceprezident digitálních médií pro stanice AMC a SundanceTV.

Hra Fear the Walking Dead: Dead Run je zatím dostupná výhradně v obchodě iTunes. Více informací naleznete na webu www.getdead.run

Zde můžete shlédnout trailer hry Fear the Walking Dead: Dead Run: https://youtu.be/8CX9fDGWwWI


Panoramatická prohlídka jachty ABIGAIL nyní online

Fanoušci seriálu mají nyní možnost prohlédnout si jachtu ABIGAIL, nového mořského domova přeživších. Speciální virtuální prohlídka je dostupná na stránkách: http://www.amctvce.com/FTWD360/360-tour/


O společnosti Versus Evil

Společnost Versus Evil, LLC je americkým nezávislým vydavatelem videoher i kriticky uznávaných nezávislých titulů, jako např. The Banner Saga, Guild of Dungeoneering a Armikrog. Při vydávání her na všech hlavních mobilních a počítačových platformách a konzolích spolupracuje společnost Versus Evil s nezávislými studii v Severní Americe, Jižní Americe a Evropě. Společnost byla založena, aby pomohla nezávislým vývojářům her k finanční a kreativní úspěšnosti na trhu s velkou konkurencí videoher. Jejich soubor her obsahuje odlišné žánry, platformy a obchodní modely. Jako světový vydavatel je tým společnosti Versus Evil strategicky rozmístěn po celém světě se zastoupením v Kalifornii, Texasu, Marylandu a New Yorku.


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.
AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, PR manager, AMC Networks International – Central Europe, 13. 4. 2016





 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23085/amc-pripravila-dve-digitalni-novinky-k-druhe-rade-serialu-fear-the-walking-dead/