Red Bull X-Fighters již tento pátek na Galaxii sport
Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 21.03.2007
Čtyři závody, nejlepší světoví freestyle motokrosoví jezdci, nové triky, vyprodané arény, nezaměnitelná atmosféra. To vše čeká fanoušky freestyl motokrosu v roce 2007. Letošní světová série Red Bull X-Fighters startuje již tento pátek v Mexiko City a vy můžete být spolu s Galaxií sport u toho.


V Hradci Králové 21. března 2007 – Když se řekne freestyle motokros, zkráceně pak FMX, motoristickým fanouškům se vybaví parta borců, kteří na svých strojích předvádějí neuvěřitelné kousky, a u kterých mnozí diváci přestávají dýchat. A přesně nato se mohou i v letošním roce těšit diváci Galaxie sport.

Čekají nás celkem čtyři závody. Úvod světové série odstartuje již tradičně v Mexiko City, v aréně Monumental Plaza de Toros, kterou v pátek 23. března zaplní 42 000 tisíc fanoušků tohoto adrenalinového sportu. Nově se pak 26. května přesuneme do atraktivní destinace Slane Castle u Dublinu a poté 30. června do Moskvy. Letošní sezonu Red Bull X Fighters zakončíme 27. července čtvrtým a finálním závodem z Madridu.

Jenom ti nejlepší freestyle motokrosoví jezdci budou stát na podiu Red Bull X-Figters. Startovní listinu pro první závod v Mexiko City tvoří následující závodníci - domácí jezdec Johan Nungaray, Australan Robbie Maddison, Španěl Dany Torres, Gilmar Flores z Brazílie, Chilan Gabriela Villegas, Eigo Sato z Japonska, Ronnie Renner, Mat Rebeaud, Nate Adams a Brian Deegan všichni ze Spojených států amerických.

V přímém přenosu na Galaxii sport sledujte první závod světové série freestyle motokrosu Red Bull X-Fighters 2007 v noci z pátku 23. na sobotu 24. března v 03:30 hodin našeho času. Přímým přenosem Vás provede komentátor Galaxie sport Václav Procházka a nejlepší český freestylový jezdec Petr Kuchař.


Eva Novotná, tisková manažerka, Galaxie sport, s.r.o.



Doplnění redakce satCentrum:

Ze satelitu Galaxii sport můžeme naladit na třech orbitálních pozicích:

- v platformě CS Link na satelitu Astra 3A, 23,5 st. východně na tr. 12,525 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjemce u distributorů karet Trade and Technology a GITAL, připravuje se i slovenský Sky Link.

- v platformě UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,304 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PIDy 101, A-PID 111, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základní programové nabídky Rodina.

- v platformě DIGI TV na satelitu Intelsat 10-02, 1,0 st. západně na tr. 12,643 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 612, A-PID 845, v kódu Nagravision 2. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního programového balíku.


Úplné týdenní programové přehledy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2318/red-bull-x-fighters-jiz-tento-patek-na-galaxii-sport/