Evropu 2 nově naladí posluchači v Děčíně a okolí
Autor: Lagardere Active ČR , e-mail: info@lagardere.cz Přidané: 17.05.2016
Ve středu 18. května bude nově spuštěn vysílač Evropy 2 v Děčíně. Zdejší obyvatelé si tak budou moci naladit nejoblíbenější rádio pro mladé na frekvenci 92,7 MHz (vyzářený výkon 200W). Nový vysílač přináší Evropě 2 pokrytí přibližně 0,5 % české populace, což představuje více než 53 tisíc obyvatel Děčína a blízkého okolí.


„Evropa 2 je úspěšná a zavedená značka na rádiovém trhu, proto jsme rádi, že ji nyní nabídneme i posluchačům na severu Čech. Obyvatelé Děčína si nyní mohou vybrat, zda nás raději uslyší přes webové rádio nebo zda si nás pustí v klasickém rádiovém éteru na 92,7 MHz. Věřím, že od středy si nás naladí většina děčínských mladých posluchačů, protože nejen pro ně, přineseme MaXXimum muziky a skvělou zábavu,“ říká Michel Fleischmann, prezident společnosti Lagardere Active ČR.

„Jsme rovněž zvědaví na prvního výherce z Děčínska, který se zapojí do některé z našich soutěží jako Ibiza s Evropou 2, Maturiťák, apod.,“ dodává Fleischmann.

Případní zájemci o reklamu či jiné obchodní produkty se mohou obrátit na regionální obchodní zástupce společnosti RADIOHOUSE pro oblast Ústí nad Labem a okolí.


Mediální skupina Lagardere Active ČR patřící do nadnárodní sítě Lagardère Group, je jedním z nejvýznamnějších hráčů na českém rozhlasovém trhu. Provozuje 5 českých rozhlasových stanic, jednu slovenskou a také mediální zastupitelství Regie Radio Music (RRM). RRM od roku 2014 spoluvlastní obchodní síť RADIOHOUSE, jejíž rádia si týdně naladí 72% posluchačů v ČR. V online prostředí je Lagardere prostřednictví svých i zastupovaných projektů měsíčně schopná oslovit více jak dva miliony reálných uživatelů.


Zuzana Nevoralová, PR manažerka, tisková mluvčí Lagardere Active ČR, 17. 5. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23241/evropu-2-nove-naladi-posluchaci-v-decine-a-okoli/